Dobrý začátek, špatný konec. Jindřichohradečtí fotbalisté se v ve 2. kole divize poprvé představili před svými příznivci a těm v úvodu několikrát zavdali příčinu k pochvalnému potlesku. Jenže nadějný náskok 2:0 jihočeskému nováčkovi dlouho nevydržel a nakonec se před chebským protivníkem především kvůli hrubým chybám v defenzivě musel sklonit.

J. HRADEC – CHEB 2:4 (2:3)
Marek Černoch, trenér FK J. Hradec (16. místo): „Do zápasu jsme vstoupili tak, jak jsme si řekli. Soupeře se nám povedlo zatlačit a výsledkem toho bylo dvoubrankové vedení, o které se během dvaceti minut postaral autor obou gólů Kučera. Pak se však stalo pro mě něco nepochopitelného. Mužstvo vyklidilo nejen střed pole, ale téměř celé hřiště a během dvanácti minut umožnilo Chebu zcela otočil vývoj skóre, čemuž předcházela série hrubých chyb. Soupeř nás až do přestávky přehrával a udával tón hry, při jeho další šanci se navíc vyznamenal brankář Hulík. Do druhé půle jsme šli s tím, že bychom rádi aspoň vyrovnali, ale už po pěti minutách jsme po další minele inkasovali počtvrté. Sice se nám povedlo dostat se do několika dobrých možností, z nichž tu největší zahodil Schmidt, jenž běžel sám na gólmana, ale jinak si hosté náskok zkušeně hlídali a utkání už dovedli do vítězného konce. Během dvou zápasů jsme dostali dvanáct gólů, takže je jasné, že budeme muset něco udělat s defenzivou a přijdou určité změny. Na druhou stranu kluci určitě viděli, že s podobnými protivníky se dá hrát, ovšem za předpokladu, že se vyvarují školáckých chyb. Nyní nás čeká derby na půdě táborského béčka, což jistě také nebude procházka růžovým sadem. Soupeř je to velmi kvalitní, navíc bude mít asi k dispozici i nějaké pendly z druholigového áčka. My můžeme jenom překvapit."

FK J. HRADEC 1910
Hulík – Blažek, Regásek, Císař, Šuba – Kapias (58. Petráš), Černoch (82. Rejthar), Frühauf, Koutný – Kučera (65. Schmidt), Smolen. Trenér: Marek Černoch.