Branky vstřelili po poločase Aleš Kočí a Vojtěch Gebert.

Příbram v Praze nastoupila bez většiny opor. Poslední tým prvoligové tabulky nenasadil brankáře Hrušku, obránce Jiránka, záložníky Pilíka, Rezka a Trappa ani útočníka Mahmutoviče a druholigové Táborsko také mělo více brankových příležitostí a po prostřídání sestavy v druhé půli zápas rozhodlo.

Už ve 4. min. se v obrovské šanci ocitl táborský Zavadil, ale hlavou poslal míč jen do náruče brankáře Ondřeje Kočího. Ve 14. minutě byl Hanzlík faulovaný těsně před velkým vápnem Příbrami, sám faulovaný hráč zahrával přímý kop, Kočího v bráně ale nezaskočil. z trestného kopu ale poslal přímo do náruče brankáře Kočího. Ve 24. min. pálil Javorek jen kousek vedle tyče. Dvě minuty nato po centru Landovského byl Ševčík sám před brankou, ale míč mu odskočil.

Góly padaly až po poločase: na 1:0 překonal utěšenou ranou Aleš Kočí svého jmenovce Ondřeje a výhru Táborska pečetil v závěru druhým gólem Gevert.

„Nijak zvlášť jsem to neprožíval. Je to přátelské klání a takových nás ještě do jara čeká spousta. Takže jsem z toho nijak zvláštní pocity neměl," řekl novinářům po své premiéře v roli hlavního trenéra příbramský Kamil Tobiáš. „Nás tlačí bota na dvou postech – na kraji obrany a na hrotu. Budeme se to snažit řešit, proto zkoušíme hráče" dodal syn zkušeného exligového trenéra Pavla Tobiáše (ten zrovna v den zápasu slavil 62. narozeniny).

Branky: 57. A. Kočí, 83. Gebert. ŽK: A. Kočí. Rozhodčí: Nenadál – Vitner, Flimmel.

Příbram: O. Kočí – Pecháček, Vávra, Chaluš, Ferrara – Ježdík, Krameš – Bazal, Januška, Ekmekci (46. Frizoni) – Ayong.

Táborsko: Toma – Landovský, Navrátil, Kalvach, Hanzlík – Džafič, Javorek, Zavadil, Trebuňák, Ševčík – Ciku (střídali Peterka, A. Kočí, Kučera, Hovorka, Mrázek, Gebert, Klusák, Mrsič, Toml).