Odveta je příští čtvrtek na severu Čech.

Oba týmy do utkání šly v „ligové“ sestavě, přičemž v té domácí oproti nedělní lize se Slováckem chyběli jenom Daněk, Krajčík a Machovec.

Zápas začali aktivněji podle očekávání hosté, pro které je domácí pohár prakticky už jedinou cestou do Evropy. Větší šanci ale do půle neměli. Domácí se pokoušeli Špita v bráně nachytat na švestkách střelami dálky, hostující gólman ale byl při pokusech Otepky i Rýdela pozorný.

Po půlhodině hry už Jablonečtí vystrčili růžky. Pitáka dva metry před vápnem zastavil Řepka dle sudího za cenu faulu, sám Piták ale z přímého kopu trefil jen zeď. Tři minuty nato Jarolímovu dělovku pozorný Delač vyrazil.

První vyloženou šanci zápasu ale měli těsně před půli domácí, to když po akci Řezníčka postupoval Otepka sám na Špita, ten však jeho střelu reflexivně vykopl. V 52. min. Řezníček sklepl míč Otepkovi, jenž si za svůj volej těsně nad břevno sklidil potlesk,

Pak o sobě dali vědět i hosté, Lafatovu nepříjemnou ránu ale Delač stihl vytlačit. Ještě blíž gólu bylo vzápětí Dynamo: Javorek našel Rýdela, ten ideálně uvolnil Řezníčka, jehož ránu zastavila až tyč! Další loženku spálil deset minut před koncem Řezníček.

České Budějovice – Jablonec 0:0

ŽK: Řepka, Lengyel, Otepka – Lafata, Loučka, Piták. Diváci: 743. Rozhodčí: Hrubeš – Mencl, Kovařík.

Dynamo: Delač – Riegel, Řepka, Lengyel, Novák – Klesa, Otepka, Rýdel, Javorek, Sandro – Řezníček.

Jablonec: Špit – Eliáš, Pavlík, Beneš, Kopic (63. Vošahlík) – Jarolím (88. Vaněk), Piták, Loučka, Kovařík – Lafata, Třešňák (72. Haurdič).