Po stoperu Delim, jenž hrál už v pátek proti Ústí, se včera další posilou A-týmu stal jednatřicetiletý záložník Martin Vyskočil, jenž s fotbalem začínal v Olomouci a v poslední době působil ve slovenské lize v dresu Slovanu, Žiliny, Prešova a Trnavy, odkud přichází do Dynama na roční hostování. V Č. Budějovicích prostředí zná, protože v Dynamu hostoval jako hráč Olomouce už v roce 2005.

„Prioritou pro nás je posílit středovou formaci, kde cítíme v našem týmu největší rezervy," uvedl sportovní manažer Dynama Martin Vozábal a potvrdil, že Dynamo mělo zájem i o Jana Šimáka (jak Deník jižní Čechy psal už minulý týden), k dohodě však nedošlo.

Naopak smlouvu v Dynamu po dohodě ukončil Marek Hovorka, jenž si hledá angažmá jinde. Na farmu dle včerejší zprávy klubového webu byli přeřazeni Václav Ježdík, Aziz Ibragimov a Vladimír Dobal.

Jak Deník jižní Čechy v pondělí jako první informoval, třetiligovou farmu Dynama povede v roli hlavního trenéra Pavel Malura, jenž tým koučoval už o víkendu v Kunicích. „Chceme, aby byla mezi oběma týmy větší provázanost," zdůvodnil Vozábal a dodal, že dosavadní trenér farmy Jiří Lerch bude v béčku asistentem.