SOBĚSLAV – TŘEBOŇ 1:0 (1:0)
Marcel Tomášek, trenér Jiskry Třeboň (7. místo): „V úvodní pětačtyřicetiminutovce byli domácí sice lepší, ale do vážnějších šancí jsme je nepouštěli. Jediný gól jsme inkasovali v 17. minutě po chybě gólmana, který nevyběhl správně. Z naší strany měl největší příležitost Maxa, ale neproměnil ji. Po obrátce jsme už byli mnohem aktivnější a Soběslav se nám povedlo přitlačit k šestnáctce. Bohužel, bylo to bez většího ohrožení. Výjimkou byla gólovka Maxy, který po rohovém kopu Straky zůstal osamocený na malém vápně, ale hlavičkoval mimo tyče. Postupně jsme začali hrát vabank a vzadu nechali jen dva hráče, takže se domácím otvíral prostor pro rychlé protiútoky, ale při nich nás podržel brankář Tomáš Skála. V neděli před polednem se poprvé představíme v našem přechodném domácím azylu v Ledenicích, kde přivítáme Bavorovice a po třech porážkách už bychom nutně potřebovali naplno bodovat."

JISKRA TŘEBOŇ
T. Skála – Wolf, Gulaš, Šafránek, Kido – Fr. Benhák (46. K. Benhák), Holý (70. Smějsík), Straka, Franěk – Maxa, Rossmann. Trenér: Marcel Tomáš.

RUDOLFOV – DAČICE 2:2 (0:0)
Petr Musil, člen výboru Centropenu Dačice (10.): „Věděli jsme, že v Rudolfově nám to nejde a navíc jsme se museli popasovat s velmi špatným stavem hrací plochy, kterou honosně nazývají hřiště. Takový terén našim technickým hráčům vůbec nesedí. Od začátku to bylo samý souboj, míče odskakovaly a šance většinou vznikaly po chybách. Postupně začínalo být jasné, že uspěje ten, kdo bude více bojovat. Góly začaly padat až po přestávce. My se dvakrát dostali do vedení, když se nejprve premiérově trefil Habr a po něm Jindra, ale je velká škoda, že náskok jsme vždy udrželi pouze chvíli a Rudolfov pokaždé ztrátu rychle dotáhl. Vyzdvihnout se sluší gesto našeho brankáře Tomáše Ferdana, který se přiznal k lehké teči, což však pro nás bylo poněkud hořké, neboť domácí z následného rohu vyrovnali na 2:2. Ale i s bodem jsme celkem spokojeni. Nyní hostíme Sedlici a doma nám povinnost velí zvítězit."


CENTROPEN DAČICE
T. Ferdan – Černý, M. Ferdan, Nosek, Florian (72. Beníček) – Grün, Brandl, Habr (86. Krtek), Jindra – Štolba, Toman. Trenér: Zdeněk Derganz.