KRAJSKÝ PŘEBOR
J. HRADEC – RUDOLFOV 5:1 (1:0)
Marek Černoch, trenér FK J. Hradec (10. místo): „Zkraje se bojovalo hlavně o střed pole, postupně jsme se však začali dostávat do šancí. Dvě z nich nejprve spálil Chalupský, ale v 21. minutě nás Stejskal poslal do vedení. Hosté pak dostali červenou kartu za úmyslnou ruku, ale do přestávky jsme si s přesilovkou nevěděli rady. Ve druhém poločase už jsme soupeře jasně přehráli a za aktivitu jsme byli odměněni i brankově, když se postupně trefili Völfel, Stejskal a dvakrát Votava. Jsem hlavně rád, že jsme konečně protrhli smůlu v koncovce."

TŘEBOŇ – OSEK 5:0 (2:0)
Zdeněk Procházka, trenér Jiskry Třeboň (6.): „Všichni jsme cítili tíhu toho, že doma už musíme vyhrát, z čehož pramenila naše nervozita v úvodu. Naštěstí v 25. a 30. minutě se trefili Divoký a Holzepl, což nám pomohlo. Když krátce po pauze Kodras zvýšil na 3:0, pak už bylo pouze otázkou, kolik gólů nastřílíme. Nakonec se ještě trefili oba střelci z první půle a my se dočkali přesvědčivého vítězství. Věřím, že by to hráčům mohlo psychicky pomoci, ale zda bude mít naše zlepšená produktivita trvalejší účinek, to ukáží až další zápasy."

KATOVICE – DAČICE 
6:2 (3:0)
Dušan Lovětínský, asistent trenéra Centropenu Dačice (11.): „Hned v úvodu jsme měli velkou šanci, ale neproměnili jsme ji a domácí se z následné akce dostali do vedení. V 16. minutě došlo k vyloučení katovického brankáře, který zahrál rukou mimo vápno, ale početní výhoda nám paradoxně uškodila. Nedokázali jsme si totiž poradit s rychlými brejky soupeře a do přestávky jsme ještě dvakrát inkasovali. Naše snaha pokusit se nepříznivý vývoj změnit vzala za své hned na začátku druhé půle, kdy jsme kapitulovali počtvrté a tím bylo jasno. O naše trefy se poté postarali Brandl s Tomanem, kteří upravovali na 5:1 a 6:2. Herně se nám nyní vůbec nedaří, navíc děláme spoustu chyb, které soupeři bez milosti trestají."

I. A TŘÍDA
D. VODA – N. VČELNICE 
2:5 (2:3)
Libor Holec, asistent trenéra TJ Nová Včelnice (3.): „Po nečekané domácí porážce s Větřním jsme jeli na půdu vedoucího týmu s cílem zabodovat. Do vedení nás dostal už v 5. minutě Pacholík, brzy na to však po rohu soupeře špatně trefil míč Blažek a vlastním gólem vyrovnal. Dobrá Voda pak šla do vedení, ale ve 23. minutě Nebeský srovnal a do kabin jsme šli spokojenější my, když se míč po dlouhém výkopu Holického dostal přes Nebeského k Marešovi, který jej bez váhání poslal krásnou střelou do sítě. Druhá půle byl jednoznačně v naší režii a kromě dalších dvou branek, které zaznamenal Nebeský, jsme zahodili ještě minimálně osm tutovek."

ROUDNÉ B – N. BYSTŘICE 2:2 (2:1)
Zdeněk Steklý, předseda Jiskry Nová Bystřice (8.): „Zase bitva jako hrom. Hrají mladí kluci a pereme se o výsledek. Začali jsme dobře, Havel využil zaváhání obrany a brzy jsme šli do vedeni. Pak jsme však dvakrát pozdě reagovali, dvakrát šel balon před bránu a bylo to otočené. Ačkoliv domácí měli více ze hry, povedl se nám úsek hry v polovině druhého dějství, kdy se opět prosadil Havel a měli jsme ještě dvě dobré možnosti ke skórování. Prinz v bráně domácím už také skórovat nedovolil, a tak to skončilo remízou. Musíme být spokojení a připravit se na další zápas."

J. HRADEC B – VESELÍ 
1:2 (0:1)
Jan Beneš, trenér FK J. Hradec B (14.): „Úvod nám herně nevyšel, ztráceli jsme spoustu jednoduchých balonů. Postupem času jsme se zlepšili, ale paradoxně jsme dostali gól do šatny. Po obrátce jsme byli fotbalovějším týmem, jenže Veselí využilo jednu z nemnoha svých šancí a přidalo druhou trefu. Čtvrt hodiny před koncem snížil Filip Votava, ale závěrečný tlak už vyrovnání nepřinesl."

Jak nastoupili

FK J. HRADEC
Rešl – T. Šenkýř, Völfel, Císař, Zaal (80. Blažek) – Kučera, Beránek, Koutný, Chalupský (85. Cypra) – Stejskal (76. M. Šenkýř), Cettl (70. F. Votava). Trenér: Marek Černoch.
JISKRA TŘEBOŇ
J. Skála – Matoušek (67. Kolafa), Kido, Cahyna, Průcha (76. Malický) – Divoký, Lonsmín, Fr. Benhák, D. Kodras – Holzepl, Franěk. Trenér: Zdeněk Procházka.
CENTROPEN DAČICE
Zejda – Nosek, Celý, Kněžínek (46. Beníček), Vacuška – Brandl (78. Svoboda), Šimánek, Točík (56. Jelínek), Janák – Toman, Štolba. Asistent trenéra: Dušan Lovětínský.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Didek, Šlapanský, O. Blažek, Průša – Mareš, V. Hornát (46. Tuček), Jaroš, Petráš – Nebeský (85. Berounský), S. Pacholík (78. M. Hornát). Trenér: Radek Vajda.
JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Prinz – Dvořák, Opelka, Steklý, Beneš (65. Kaiseršot) – K. Mihulka (26. Podolský), Frühauf, Brabec, Kalvas (58. M. Mihulka) – Havel, Kapias. Trenér: Bohumil Hron.
FK J. HRADEC B
Mazánek – Nováček, Šmíd, Zaal (46. Beránek), M. Votava – Chyška, Cypra (60. Horák), Králíček, M. Völfel (46. Beneda) – Beneš, F. Votava. Trenér: Jan Beneš.