Týmu od Vajgaru nevyšla první půle, po níž od 19. minuty prohrával. Po změně stran v 57. minutě vyrovnal Tomáš Šenkýř a stejný hráč se pak postaral o zlomový moment celého duelu, když jeho přímý kop téměř z poloviny hřiště skončil v síti domácího brankáře. To hráče Oseku srazilo do kolen a Hradec pak přidal ještě další tři góly. Šenkýř navíc zkompletoval hattrick.

Osek – J. Hradec 1:5 (0:1)
Branky: 19. Říský – 57., 65. a 84. T. Šenkýř, 78. Princ, 88. Kučera. Rozhodčí: Kaštánek – Žemlička, Mach. ŽK: 1:1. Diváci: 80.

Krajský přebor měl na programu i derby dvou týmů z Jindřichohradecka, v němž nováček z Nové Včelnice na svém stadionu porazil Dačice 2:1 a připsal si premiérové vítězství v sezoně. Domácí tým vycházel z dobře organizované obrany a podnikal brejky, při nichž využíval především rychlonohého Pacholíka, který se také postaral o obě trefy vítězů. Přestože si Centropen dokázal vytvořit několik brankových příležitostí, a to zejména při standardních situacích, trefit do černého se mu povedlo až v poslední minutě.

Nová Včelnice – Dačice 2:1 (1:0)
Branky: 40. a 60. Pacholík – 90. Točík. Rozhodčí: Klátil – Herzog, Peterka. ŽK: 0:2. Diváci: 120.