JAROŠOV – DEŠTNÁ 1:0 (0:0)

Ve vyrovnaném a bojovném utkání se dlouho žádný ze soupeřů nedokázal gólově prosadit. Nakonec se to povedlo až v polovině druhého dějství, kdy se trefil jarošovský Šenkýř. Duel, který ale jinak mnoho šancí nepřinesl, se dohrával v nervóznějším duchu, než by mu příslušelo.
Branka: Šenkýř. Rozhodčí: Nikodým. ČK: 1:0 (Rychlý). Diváků: 60.

(my)

STARÉ MĚSTO – ČÍMĚŘ 3:2 (1:1)

Domácí fotbalisté, kteří doposud neuhráli ani bod, měli po celý zápas navrch a po zásluze se dočkali první výhry v přeboru. Do vedení šli v 35. minutě Kopečným po krásné přihrávce Nováka. Číměř stihla srovnat skóre před odchodem do šaten rovněž pěknou ranou Mola. Po obrátce však Staré Město dokázalo dvěma góly Růžičky získat rozhodující náskok. Hosté pak už jen v dlouhém nastavení v 98. minutě korigovali.
Branky: Růžička 2, Kopečný – Mol, Adamec. Rozhodčí: Chvála. ŽK: 3:3. Diváků: 60.

(mí)

STAŇKOV – ČESKÝ RUDOLEC 2:7 (1:1)

V prvním poločase se ještě hrála vyrovnaná partie. Staňkov se dokonce ujal vedení, ale hosté dokázali ihned po rozehrání vyrovnat. Do druhé půle jakoby však nastoupilo úplně jiné staňkovské družstvo. Než si hráči uvědomili, že už se začalo hrát, dal Český Rudolec během tří minut dvě branky a domácí se úplně položili. Hraničář soupeři výhru usnadnil i tím, že čtyři ze šesti gólů ve druhé půli inkasoval po situacích, kdy hostující hráči běželi sami na bezmocného gólmana Pecušíka.
Branky: Kamiš, Žuška – Med 2, Zamazal 2, Jahoda, Kubát, Hlaváček. Rozhodčí: Filo. ŽK: 1:2. Diváků: 50.

(buš)

HRANICE – HORNÍ PĚNA 1:1 (0:0)

Hraničtí hráči soupeře devadesát procent času přehrávali, ale vytěžili z toho pouze jediný přesný zásah. Osm minut před koncem navíc vyrobili penaltu, z níž Horní Pěna dokázala vyrovnat a získaný bod ji stačil k posunu na první místo tabulky. Domácí celek měl zejména ve druhé půli zhruba čtyři nadějné možnosti ke skórování, ale potvrdil, že má potíže s koncovkou.
Branky: Jiří Herzog – Martin Beran (11). Rozhodčí: Koudelka. ŽK: 3:2. Diváků: 60.

(kli)

HALÁMKY – ČESKÉ VELENICE 2:0 (2:0)

V místním derby se hrál zejména v úvodním dějství výborný fotbal. Domácí lídra soutěže zaskočili a dvěma góly ve 32. a 38. minutě získali rozhodující náskok. Velké šance měly i České Velenice, ale halámský brankář Záviš čaroval. Ani po změně stran nenechal domácí nováček ostříleného protivníka praktikovat jeho hru a hlídal cenný výsledek. To se mu nakonec povedlo a hostům připravil překvapivou první porážku v okresním přeboru.
Branky: K. Janda, M. Slavík. Rozhodčí: Rous – Švec, Koudelka. ŽK: 2:0. ČK: 1:0 (L. Slavík). Diváků: 150.

(saz)

STRÁŽ – SUCHDOL B 0:0

Rezerva Suchdola přivezla silný tým, který začal utkání jako z partesu. Stráž, která nebyla ani zdaleka kompletní, však počáteční nápor soupeře přečkala a postupně hru vyrovnala. Zápas nakonec skončil zaslouženou dělbou bodů, neboť se ani jeden tým nedokázal trefit do černého, i když v závěru duelu k tomu byli přece jen blíž domácí.
Rozhodčí: Koranda. Diváků: 60.

(cho)

KUNŽAK B – STARÁ HLÍNA 0:7 (0:5)

Výsledek odpovídá dění na hrací ploše. Stará Hlína po celé utkání diktovala tempo hry a již v prvním poločase rozhodla o své vysoké výhře. Domácí tým se po většinu času proti favoritovi pouze bránil. O sedm branek Staré Hlíny se podělili tři vyhlášení střelci.
Branky: Kadlec 3, Prokeš 2, Bednář 2. Rozhodčí: Devera. Diváků: 30.

(han)