Po nešťastné porážce doma s Chýnovem rezignoval trenér Olešníka Vladimír Švec

Týn – Přešťovice 3:1 (1:1)

První velkou šanci utkání měli domácí, když v 10. minutě z malého vápna střílel Vařil. Hostující gólman však jeho pokus vytěsnil na roh. Ve 29. minutě otevřeli hosté svou první střelou skóre – Šrámek dorazil míč odražený od zdi. Na 1:1 vyrovnal ve 35. minutě po centru Broma Vařil. Domácí se ujali vedení v 60. minutě, když z malého vápna se trefil Tupý. Hosté mohli vyrovnat v 65.minutě Souhradou, ale domácí brankář Švejda jeho střelu vyrazil. Domácí pečetili v 88. minutě z přímého kopu, trefil se Šonka. Střely na branku 6:2, mimo 2:4, rohy 7:4, ŽK 1:4, ČK 0:1 (po druhé žluté Cibulka), rozhodčí Chlaň, 210 diváků.

(bez)

Tábor – Hluboká 2:1 (1:1)

Utkání začali lépe domácí, kteří získali herní převahu a hned v 6. minutě šli do vedení po střele Šahajdy. Táborští začali hrát profesorský pěší fotbal a hostů bylo najednou plné hřiště. V 15. minutě sice Langovu jasnou šanci zlikvidoval Blažek, ale v 38. minutě se již velmi dobře zorientoval na hranici šestnáctky Povišer a přesnou střelou k tyči vyrovnal. Po přestávce domácí přidali na pohybu i důrazu a získali opět herní převahu, avšak dobře a chytře hrající hosté je do žádné velké šance nepustili. A tak rozhodující branka přišla až v 80. minutě, kdy po výkopu Blažka prodloužil Trčka na dobře rozběhnutého Stoszka, jenž rozhodl zápas. ŽK 1:1, 80 diváků, rozhodčí Janák.

(bert)

 

Č. Krumlov – Čížová 4:1 (2:1)

V první minutě po sražení Peťuleho, dal Flöring z penalty na 1:0. V 19. minutě Plachý uklouzl při kličce, Pichlík mu míč vzal a vyrovnal. Půl hodiny se hrálo v režii hostů, ale bez šancí. Pak domácí převzali inciativu a dali gól do šatny. Weinhard prodloužil na Čábelu, ten posunul Peťulemu, který nedal gólmanovi šanci – 2:1. Pak už byl Krumlov jasně lepší. V 50. minutě Vacek vybojoval balon, z osmnácti metrů střelou „angličákem“ upravil na 3:1. Domácí dál měli šance: Peťule přestřelil, pak napálil břevno, Pavel Svoboda trefil tyčku. Čtvrtý gol zanamenal Peťule po Weinhardově prostrčení uličkou. Domácí si výhru zasloužili. ŽK 1:0, rohy 1:6, 150 diváků, rozhdočí Tůma.

Vodňany – Roudné 2:2 (0:0)

Proti sobě nastoupily dva týmy, které ještě neokusily hořkost porážky. Hrálo se bojovné utkání, které převyšovalo průměrnou úroveň krajského přeboru. Branky však padaly až po přestávce. V 54. minutě se hostující Šafránek uvolnil ve vápně a nedal domácímu brankáři šanci – 0:1. Domácí odpověděli v 62. minutě, když Kaczkův přímý kop usměrnil hlavou Beneš do branky – 1:1. Střídající Gondek využil v 88. minutě dlouhý výkop brankáře ke vstřelení druhého gólu - 1:2. Domácí zmobilizovali všechny síly a v 90. minutě se po několika kličkách ve vápně uvolnil Jan Jakš a jeho přihrávku proměnil ve vyrovnávací gól Hojdekr. ŽK 2:3, 160 diváků, rozhodčí Vítek.

(pet)

Olešník – Chýnov 0:1 (0:0)

Ve vyrovnaném utkání domácí nevyužili tři stoprocentní šance (Hanousek, Hezoučký, Turek) a naopak hosté v 80. min. dvou jedinou šanci v utkání proměnili. Jejich branku vsítil nejlepší hráč týmu Havel. Rozhodčí Sebera, ŽK 4:1, 110 diváků.

(bar)

Kaplice – Bavorovice 3:0 (2:0)

Hned ve druhé minutě mohli hosté otevřít skóre, ale Melichara vychytal Kopřiva. Na druhé straně v 7. min. po rychlé akci domácích Kokeš našel L. Pulce a ten dal hlavou na 1:0. Fotbaloví hosté drželi častěji míč, domácím nevycházela hlavně finální přihrávka, ale v 36. min. po rohu Houšky Románek hlavou zvýšil. Z protiútoku hlavičkoval těsně mimo Anton. Druhá půle byla rozháraná, nervózní z obou stran. V 63. min. se hosté dožadovali penalty po kontaktu Kopřivy s Vokurkou. V 65. min. Třeštíkův trestný kop olízl břevno. Pojistka přišla v 90. minutě, kdy brejk zakončil Houška. Pro hosty je výsledek krutý. Střely 7:4, mimo 5:8, rohy 3:7, žluté 2:4, 250 diváků, rozhodčí Rinth,

(gr)

Dražice – Milevsko 1:0 (0:0)

První poločas patřil domácím, kteří fotbalovější hosty zatlačili do defenzivy. V 18.min. po sražení Novotného v pokutovém území měli první šanci k získání náskoku, avšak brankář Janouch pokutový kop Voneše kryl. Domácí dál pokračovali v tlaku, avšak bez gólového efektu. Ve druhém poločasu postupně začínali přebírat iniciativu hosté, největší šanci si vytvořil P.Novotný, který v 65. minutě na vápně zbavil dvou protihráčů, ale jeho střelu Mrzena kryl. Domácí ohrozili už jen z protiútoků, z jednoho úniku Voneše v 80.min. si hosté srazili míč do vlastní branky. Domácí pak již své vítězství ubránili i po šanci Kosíka v 90. min., když obhodil brankáře i branku. ŽK 4:3, diváků 200, řídil Hoch.

(kr)

Lažiště - Čkyně 2:5 (1:3)

Na zápas dvou nováčků krajského přeboru se přišlo podívat 200 diváků. Domácí začali zápas katastrofálně, ve 14 min. už prohrávali 0: 2. V 7. min. se trefil Fleischmann a ve 14. min. Vondrášek. Domácím se ve 22. min. podařilo snížit na 1: 2 Jančovičem a od této chvíle byli lepším celkem. V době největšího tlaku se však hostům povedl rychlý protiútok a Kuneš upravil na 1: 3 (40. min.). Zápas zdramatizoval v 72. min. hostující Nový, který skóroval do vlasní sítě. Hosté na samém konci zápasu přidali ještě dva góly: v 87. min. střílel Kuneš, v 90. min. Kvapil.