Zajímavé utkání krajského přeboru viděli fanoušci v Roudném. Domácí prohráli 0:1

Bavorovice – Dražice 1:0 (0:0)

Lépe začali hosté, ale Vinklárek trefil břevno a Novotný zakončil do brankáře. Ve 29. min. zastavil Čondl v šanci Novotného pouze za cenu červené karty. Ještě v závěru poločasu centroval Melichar a míč skončil na břevně. Po pauze domácí bojovností a nasazením vymazali ztrátu jednoho hráče a dostávali se i do šancí – Anton hlavou trefil brankáře, trestný kop Třeštíka prolétl malým vápnem. Ani hosté nezůstali pozadu, Vonešovu střelu z deseti metrů zlikvidoval Vrábek. Rozhodnutí přišlo v 85. minutě – Vokurka se dostával do šance, Dvořák ho fauloval a penaltu jistě proměnil Fojtík.

Sudí Jelínek, ŽK 3:3, 80 diváků.

(šul)

Roudné – Kaplice 0:1 (0:1)

Domácí dovršili herní krizi, která je už pár kol pronásleduje. Ani Kaplice nepodala mimořádný výkon, ale ve všech činnostech byla lepší. O body se zasloužil ve 44. min. Janků, který po Houškově centru poslal hlavou míč do sítě. Roudné mělo největší šanci hned po změně stran, kdy Pintérův trestný kop z 35 metrů zastavila spojnice. Kapličtí Janků, Románek a Houška chodili sami na gólmana Kerla, který je vychytal.

Sudí Hodánek, ŽK 2:2, 200 diváků.

(zz)

Čkyně – Olešník 1:1 (0:1)

Domácí vletěli na svého soupeře, ale Fleischmann ani Kuneš ve vyložených šancích neuspěli. Toho využili hosté a v 19. min. dal Jílek vedoucí gól po centru Kadlece. Druhý poločas začali domácí hrát podstatně lépe a měli územní převahu, čehož využili v 75. min., kdy Kvapil prodloužil centr L. Provoda na Kotouse a ten střelou k tyči srovnal. V 84. min. měli ještě šance Tesař a Vondrášek, ale nevyužili je. Sudí Pávec, ŽK: 2:5, 120 diváků.⋌(uhl)
Čížová – Lažiště 5:2 (3:1) – V průměrném zápase měli domácí vše pod kontrolou a zdobila je bojovnost a nasazení. Do vedení šli domácí v 15. min. Po faulu na Miklavčiče otevřel z penalty skóre Brož.Ve 28. min. zvýšil Jindřich a ve 40. min. po ideální akci Miklavčiče dal Kunc už na 3:0. Hosté snížili ve 42. min. z penalty Hubáčkem. Po obrátce domácí pokračovali v náporu a svoji převahu korunovali v 57. min. Miklavčičem a v 63. min. Tetourem. Hostům se podařilo korigovat v závěru zápasu Zimmermannem na konečných 5:2.

Sudí Peterka, ŽK 2:3, 100 diváků.

(jev)

Přešťovice – Tábor 1:5 (1:1)

V první půli byly šance na obou stranách. V 18. min. po rychlé akci Vlčka a Horejše zakončil Souhrada. Tábor po půlhodině vyrovnal křižnou střelou Fořta. V závěru poločasu dvakrát zahrozili domácí po centrech Šrouba, ale Blažek zasáhl včas. Do druhé půle nastoupili hosté s větším důrazem a již v 51. min. střela Šahajdy skončila v síti. V 70. min. Stozsek po samostatné akci nastřelil Máru a vyražený míč sám uklidil do branky. Deset minut nato opět Stozsek z hranice vápna přostřelil Máru a tentýž hráč završil hattrick v 89. min.

Sudí Macko, ŽK 3:3, diváků 60.

(str)

Hluboká – Č. Krumlov 0:4 (0:0)

Hattrick Peťuleho mezi 47. – 58. minutou zařídil zaslouženou výhru hostů. Domácí zahrozili jen na začátku, Dudek střílel těsně vedle. Čábela dokončil stav utkání na 0:4.

Rozhodčí Herzog, diváků 150.

(švá, hru)

Chýnov – Vodňany 0:3 (0:2)

Hosté v Chýnově potvrdili, že jejich podzimní výsledky nejsou náhodné, a po kvalitním zodpovědném výkonu si z Chýnova odvezli zaslouženě všechny tři body. Skóre otevřel ve 20. minutě Machnyk, který se trefil hlavou přesně k tyči Kvěchovy branky. V 36. minutě zvyšoval opět přesnou hlavičkou na 0:2 po rohovoém kopu nekrytý Hojdekr. Domácí zahrozili pouze ve 25. minutě Havlem, který hlavičkoval nad, a ve 44. minutě Krumpem, jehož pohotový volej skončil v náručí gólmana Nováka. Druhý poločas výborně hrající hosté pohlídali. V 88. do odkryté obrany pečetili po akci Kaše Hrdličkou na 0:3.

ŽK 1:1, rohy 4:7, střely na branku 3:6, 180 diváků, rozhodčí Pečenka.

(kul)

MILEVSKO – TÝN 3:0 (0:0)

První poločas byl vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách (Kosobud, Kodad, Kosík – Vařil). Domácí měli vynikající vstup do druhé půle. Hned ve 47. min. po samostatné akci Kosíka a jeho přihrávce se Fiala trefil k tyči – 1:0. V 55. min. akci po ose Novotný – Fiala – Komárek posledně jmenovaný po kolmé přihrávce zakončil kličkou brankáři. Hosté v tu dobu byli neškodní, Milevsko ovládlo hřiště a hrálo se na jednu bránu. V 66. min. Novotný z trestného kopu vymetl pavučiny v růžku Švejdovy branky a po zbytek zápasu domácí kontrolovali výsledek, který už se nezměnil.

Rozhodčí Novotný, žluté karty 0:3, 120 diváků.

(mp)