Do hry jste šel až na posledních dvacet minut, přesto jste nakonec mohl zápas rozhodnout. Mrzí vás, že se vám to nepovedlo?
Mrzí mě to, samozřejmě. Už proti Teplicím jsem měl velkou šanci, kdy jsem šel sám na bránu. Jsem z toho už tak nějak špatný, snad příště už to vyjde.

Teď to taky byla hodně velká příležitost, proč to nebyl gól?
Ta střela měla být prudší. Já se snažil to dát kolem gólmana, a to se mi podařilo. Jenže jsem to měl nějak pod nohama a ta rána byla příliš slabá. Ještě tam někdo z kluků dobíhal a chtěl to dorazit, ale blíž k tomu měl jeden z beků hostů a vykopl to z brány ven.

Do půle se vám jako mužstvu příliš nedařilo, ve druhé půli šel váš výkon nahoru a dle trenéra i zásluhou střídajících hráčů. Těší vás ta pochvala?
Já si taky myslím, že druhá půle byla lepší. V té první se nám moc nedařilo, ale po přestávce už to dle mého soudu bylo lepší. Řekl bych, že tam bylo už víc pohybu. Povedlo se nám i vyrovnat, akorát je škoda, že jsme to nedotáhli do vítězství.

Zmínil jste zápas v Teplicích, i tam jste šel sám na bránu?
Přesně tak, šel jsem na branku úplně sám, bohužel jsem to nějak nezvládl a dal to vedle. Trápí mě to, protože už na ten gól čekám zase dva zápasy a já přitom byl zvyklý, že podobné šance většinou proměňuji. Teď ne, a to mě štve.

Ostatně kvůli tomu, že góly umíte střílet, si vás Budějovice v Plzni vyhlédly, ne?
Jasně, od toho útočník je, aby dával góly. Když se mi to nedaří, cítím se nesvůj.

Na nějakou dobu jste ze zimní přípravy kvůli zranění vypadl, už jste v pořádku?
Měl jsem něco s achilovkou a odjel jsem kvůli tomu ze soustředění z Třeboně. Nic vážného to ale nebylo, volno jsem měl jen asi týden a teď už je to dobré.

Svého příchodu do Budějovic jste během té doby, co jste tady, nelitoval?
Rozhodně ne, líbí se mi tady, jsem tu spokojen. Jak už jsem říkal v rozhovoru pro vaše noviny po svém příchodu, pro mě je to první zkušenost s chlapským fotbalem a myslím si, že zatím se s tím peru docela dobře. Snažím se na tréninku pracovat tak, abych dál dostával co možná nejvíc příležitostí se ukázat i v zápasech.

V pátek máte generálku doma s Vlašimí a pak už to vypukne. S jakým přáním do jarní části sezony půjdete?
Na to, až se začne hrát o body, se všichni těšíme. Já se budu snažit toho v Budějovicích odehrát co nejvíc. Rád bych mužstvu pomohl dobrými výkony. A hlavně taky nějakými góly.