Velmi vydařený už čtvrtý ročník turnaje v malé kopané Michálek Cup 2008 vyhrál tým pojmenovaný Krakatice

Hráči z NHL

V sestavách jednotlivých týmů mezi účastníky turnaje nechyběli ani hokejisté prestižní hokejové soutěže NHL Zbyněk Michálek (Phoenix), Milan Michálek (San Jose) a Jiří Novotný (Columbus). „Hráli i hokejisté a bývalé házenkářky Jindřichova Hradce,“ doplnili organizátoři. Celý den provázela v areálu velmi příjemná sportovní atmosféra a diváci nebyli ochuzeni o pěknou podívanou.

Krakatice

Pohár pro vítěze nakonec z rukou pořadatele Lubomíra Michálka převzali hráči týmu Krakatice ve složení: Zbyněk Michálek, Milan Michálek st., Jiří Novotný, Josef Kučera, Roman Večeřa, Petr Soukup, Roman Sysel a brankář Daniel Fleischman, který byl také vyhlášen nejlepším hráčem celého turnaje.

Charita

Za zmínku v souvislosti s velmi vydařeným fotbalovým turnajem určitě stojí, že v rámci této sportovní události se výše zmínění hokejisté kanadsko – americké Národní hokejové ligy rozhodli, že pomohou postiženým dětem. „Věnovali sociálnímu zařízení na Bobelovce finanční dar ve výši třicet tisíc korun.“ Dar z rukou sportovců převzala ředitelka ústavu Kateřina Soukupová.

„Čtvrtý ročník turnaje se povedl, včetně večerního posezení, už se těšíme na páté pokračování,“ shodli se spokojení účastníci fotbalového turnaje, který se hrál jako Michálek Cup 2008.

Josef Kučera (vlevo) a Zbyněk Michálek (vpravo) z vítězného družstva „Krakatice“ v akci. Foto: archiv