TŘEBĚTICE – ŠEVĚTÍN 0:4 (0:3)
Josef Bastl, manažer Sokola Třebětice (7. místo): „Výsledek je jednoznačný, obraz hry tomu však neodpovídal a výše porážky je pro nás příliš krutá. Ale i to se stává. Jakým způsobem se duel bude vyvíjet, nám ukázala již 5. minuta, kdy po uklouznutí našeho obránce šli dva hráči soupeře od půlky sami a nabídnutou tutovku proměnili. Zkušení hosté stoprocentně využili našich zaváhání a dá se říci, že nás nechali hrát a sami stříleli góly pokaždé, když vycítili okénko v naší defenzivě. Naopak my, i kdyby se hrálo do tmy, bychom asi gól nedali. Ševětín vyhrál zaslouženě právě pro svoji zkušenost a fotbalovost, našim klukům přesto nelze upřít snahu. Ale tentokrát nám to prostě nešlo."

SOBĚSLAV B – CHLUM 2:2 (1:0)
Karel Flaška, předseda Jiskry Chlum (5.): „Vzhledem k tomu, že jsme hráli na půdě posledního týmu soutěže, představovali jsme si, že si odvezeme víc než jen jeden bod. Zradil nás však především hodně těžký terén, který byl samé bláto. S tím se domácí v první půli vypořádali mnohem lépe a ujali se vedení. Po změně stran už to bylo z naší strany o poznání lepší, přesto jsme v 51. minutě z ojedinělé akce soupeře inkasovali podruhé a pak se ještě při brejku vyznamenal náš gólman Radim Flaška. Postupně jsme si však vytvořili trvalý tlak, jemuž nakonec soupeře neodolal. V 82. minutě snížil Vaníček a v 90. po trestném kopu Jana Flašky vyrovnal Smetana. Vzhledem k vývoji nakonec remízu bereme."

LOMNICE – N. VČELNICE 1:2 (1:2)
Denisa Kroupová, vedoucí mužstva Tatranu Lomnice (11.): „Ačkoliv jsme se ve 30.minutě ujali díky Kaštánkovi vedení, nedokázali jsme uspět. Ve 32. a 34. minutě jsme totiž hostům takřka přihráli na dva góly a rázem jsme prohrávali. Bohužel, individuálních chyb bylo z naší strany k vidění nemálo. Na druhou stranu, šancí jsme si dokázali vytvořit dost, ale pokud nedokážeme proměnit ani ty největší tutovky, nemůžeme zvítězit. V koncovce se stále trápíme."

Jan Pudil, trenér TJ Nová Včelnice (6.): „Od začátku se hrál celkem svižný fotbal, který se musel divákům líbit. Vše podstatné se odehrálo mezi 30. až 35. minutou. Nejprve lomnický Kaštánek, nejlepší hráč zápasu, dostal svůj tým do vedení. Vzápětí však vyrovnal Mareš, jenž utekl domácí obraně a z úhlu prostřelil gólmana. O chvilku později pak z hranice šestnáctky vypálil Nebeský a vedli jsme. Ve druhém poločase se šance střídaly na obou stranách, přičemž soupeř spoléhal především na svého útočníka Kaštánka. Náš záložník Pivko dvakrát vykopával míč z brankové čáry, totéž platilo i o domácím stoperovi. Více vyložených možností jsme však měli my a proto si myslím, že jsme zvítězili zaslouženě."

Č. VELENICE – N. BYSTŘICE 3:0 (1:0)
Karel Macho, předseda Lokomotivy České Velenice (9.): „Utkání začalo poměrné vyrovnaně a šance byly k vidění na obou stranách. Vedoucí branku se nám podařilo vstřelit ve 20. minutě, kdy mladíček Filip nádherně nahrál do vápna Fialovi, který se tvrdou střelou nemýlil. Hrál se poměrně hezký fotbal a rovněž hosté byli nebezpeční. Nás však podržel výborně chytající Candra. Ve druhé části jsme měli převahu a hosté odešli fyzicky. Do klidu nás dostal opět Fiala, ale až v 85. minutě, kdy zvyšoval na 2:0. Pojistku přidal v 88. minutě Macho, jehož střelu tečoval bystřický hráč a hostující gólman už nedokázal reagovat. Vyhráli jsme zcela zaslouženě a jsem rád, že po velké marodce se pomalu dáváme dohromady."

Zdeněk Steklý, obránce Jiskry Nová Bystřice (8.): „Jednalo se o vyrovnané utkání, byli jsme celkem aktivní a v první části bohužel neproměnili dvě dobré možnosti. Soupeř naopak svoji jedinou ano, a tak jsme v poločase prohrávali. Ve druhé půli už jsme se do nadějných možností tolik nedostávali, přesto Havel krásnou střelou trefil tyč. V samém závěru jsme ještě dvakrát inkasovali, a tak je konečný výsledek pro nás možná poněkud krutý. To však nic nemění na tom, že jsme na body nedosáhli a Velenice byly o něco lepší. V posledních zápasech dostáváme spoustu laciných gólů, což není moc příjemné zejména pro našeho brankáře Honzu Evjáka, jenž je povětšinou bez šance zasáhnout, byť svými brankářskými schopnostmi určitě převyšuje I. B třídu. Nyní hrajeme se Soběslaví a Suchdolem, musíme se společně pokusit vrátit na vítěznou vlnu a tato utkání urvat pro sebe."

SUCHDOL – K. ŘEČICE 2:3 (1:0)
Jan Kříž, trenér Sokola Suchdol (13.): „V úvodním dějství jsme byli herně lepší než soupeř, na šance to však bylo zhruba vyrovnané. Ve 36. minutě zahrával Šuba trestný kop a po jeho centru Březina otevřel skóre. V závěru první půle sice Řečice přišla o vyloučeného hráče, ale i v deseti byl soupeř po změně stran lepší. Hned ve 47. minutě hosté vyrovnali, na což jsme ještě za tři minuty zásluhou Kříže dokázali reagovat a opět jsme se dostali do vedení. Bohužel, pak už se trefoval jen protivník, který rozhodující gól zaznamenal v 87. minutě. A musím říci, že si vítězství zasloužil."

Peter Jánošík, trenér Sokola Kardašova Řečice (12.): „Zápas začal náporem Suchdola, který jsme však přečkali, přestože domácí fotbalisté měli několik nebezpečných možností. Ve 27. minutě zahrál soupeř ve vápně rukou, ale nařízenou penaltu Madar neproměnil. V 35. minutě jsme inkasovali po standardce a tečované střele. Chvíli poté se nechal kvůli své nedisciplinovanosti vyloučit Ondra Jánošík, což bylo vzhledem k důležitosti utkání neomluvitelné. I proto jsem se v kabině o přestávce trochu vybouřil, ale řekli jsme si, že i v deseti se musíme tlačit dopředu a tomu jsme uzpůsobili rozestavení. Hned po pauze Nedoma našel Kováře a bylo vyrovnáno, vzápětí jsme však zapomněli na zadní tyči osamoceného protihráče a Suchdol znovu vedl. Od té doby jsme ale úřadovali pouze my. Náš nejlepší hráč Kovář společně s Groškem uvolnili Vojtu Jánošíka, a ten srovnal stav na 2:2. V 87. minutě pak Houska střelou k tyči zaznamenal vítězný gól. Chtěl bych mužstvo pochválit, že i v oslabení dokázalo utkání otočit ve svůj prospěch. Hráči si sáhli až na dno svých sil, ale tak by to mělo vypadat."

SLAVONICE – LIŠOV 1:4 (0:4)
Petr Bělohoubek, vedoucí mužstva Sokola Slavonice (10.): „Katastrofální začátek v našem podání ovlivnil celý zbytek duelu. Ve 2., 10. a 12. minutě jsme inkasovali a bylo de facto rozhodnuto. Navíc ve 24. minutě přišla po naší hrubé chybě další pohroma a pak už jsme jen čekali na přestávku. Během ní jsme si řekli, že musíme nepovedený zápas aspoň odehrát důstojně, aby to nebylo s ostudou, což se nakonec povedlo a zásluhou trefy Peschla se nám povedlo výsledek korigovat, což je však jen slabá náplast. Co je platné, že jsme sedmdesát minut byli možná herně i lepší než Lišov, když jsme totálně selhali na začátku."

Jak nastoupili

SOKOL TŘEBĚTICE
Janák – V. Novák (70. P. Chvátal), Zamazal, J. Habr, S. Habr – T. Chvátal (60. Mašát), B. Novák, Kelbler, V. Havlík – Pokorný, P. Bastl (60. V. Bastl).
JISKRA CHLUM
R. Flaška – Smetana, Novák, Míka, Matoušek – Eliáš, J. Flaška, Březina, Řepa – Vaníček, Hájek.
TATRAN LOMNICE
Hanzal – Zákostelecký (46. Hynek), P. Němec, Štěcha, Šachl – Heger (75. Krejník), Řehoř, R. Němec, Čáp (46. Novák) – Kaštánek, Nohava.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Vajda, Hulík, Šlapanský, Průša (70. Tuček) – Petráš, Nebeský, Pivko, Mareš – Bednář, O. Blažek (58. Hornát).
LOKO ČESKÉ VELENICE
Candra – Mezera (75. Filo), Jabůrek (60. Mikudim), Dvořák, Macho – Samec, Kotrba, Kopecký, Filip – Sokol (86. Maroušek), Fiala.
JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Evják – Náprava (78. M. Feytl), Hudeček, Steklý, Beneš – Dvořák, Bobál, Havel, Mihula – Kos, Kodada.
SOKOL SUCHDOL
M. Rácik – T. Záruba, Matějček, Dunaj, Prášil (63. Hofbauer) – Kříž, Gorný (22. Kuchyňka), Šuba, Špale – J. Záruba, Březina.
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Šamal – Nedoma, Madar, F. Markes, Kovář (88. Marušák) – O. Jánošík, Bílek, P. Vosecký, V. Jánošík – Grošek, Houska.
SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Mašek, Trávníček, Kubeš, Dvořák (32. Dušan Lovětínský) – Drobilič, Jindrák, Bártů, Jahoda (74. Lojda) – Peschel, M. Bodlák.