SLAVONICE – KUNŽAK 7:1 (3:0)
Ladislav Burghard, trenér Sokola Slavonice (4. místo): „Konečný výsledek je dostatečně výmluvný a vypovídá o dění na hřišti. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a po pětadvaceti minutách jsme vedli 3:0. Pak ale hoši začali tak trochu frajeřit, čehož Kunžak využil a do přestávky snížil. V kabině jsem proto musel trochu zvýšit hlas, hráči si výtky vzali k srdci a ve druhém dějství svého soka jednoznačně přejeli. Při vší úctě ke kunžackému mužstvu to byl nejslabší protivník, s nímž jsme se střetli. Bylo vidět, že sezonu už jen dohrává z povinnosti. My jsme naopak po špatném začátku udělali třízápasovou vítěznou šňůru, takže body nám pěkně přibývají. A to je dobře, neboť před sebou máme utkání s těžkými soupeři, ať už se jedná o příští zápas v Suchdole nebo derby s Třeběticemi."

Petr Popela, člen výboru TJ Kunžak (14.): „Utkání jsme odehráli v hodně improvizované sestavě, neboť nastoupit muselo pět dorostenců. Přestože domácí nepředváděli nějak líbivou hru a spoléhali hlavně na brejkové situace, naše nepřesnosti jim to až příliš usnadňovaly. Nebyli jsme důrazní v osobních soubojích před vlastní brankou a Slavonice tak s lehkostí zakončovaly gólové situace. Naši jedinou branku zaznamenal v prvním poločasu Dvořák, když snižoval na 1:3. Po změně stran na hřišti dominovali už jen domácí fotbalisté a zaslouženě vyhráli."

DOLNÍ BUKOVSKO – TŘEBĚTICE 2:1 (2:1)
Roman Havlík, trenér Sokola Třebětice (8.): „Už v 5. minutě nám zajistil vedení Pokorný a tento stav vydržel až do 30. minuty, kdy jsme si dali vlastní gól. Do konce úvodního dějství pak byli domácí aktivnější a ve 44. minutě jejich tlak vyústil ve vedoucí trefu. Druhá půle byla spíš o boji než o fotbale. Snažili jsme se sice o vyrovnání, ale chybělo nám více energie a hlavně moment překvapení. Přesto si myslím, že porážka je smolná, neboť to byl remízový zápas. Po cestě domů jsme museli ještě do jindřichohradecké nemocnice, neboť Pokorný si vykloubil prst na noze, což nás mrzí víc než ztráta bodů. V příštím kole doma proti Borovanům už musíme uspět."

CHLUM – LOMNICE 2:2 (1:1)
Karel Flaška, předseda Jiskry Chlum (7.): „Vzhledem k předchozím příznivým výsledkům jsme chtěli i nyní bodovat, ale když hostující gólman v 15. minutě chytil Matoušovi penaltu, naše snažení to utlumilo. Lomnice byla od té doby lepší a zaslouženě se dostala do vedení, na které jsme dokázali odpovědět vyrovnávací trefou Radima Flašky až v poslední minutě první půle. Po změně stran jsme převzali iniciativu a vytvořili si několik dobrých možností, ale přišla chyba v obraně, po níž následoval faul a hosté z penalty znovu získali náskok. Nakonec se nám po akci Matouše povedlo vyrovnat, když se do černého trefil Novák a zápas tak skončil spravedlivou remízou. Ztrátu nyní musíme nahradit v Kunžaku."

Petr Krejník, trenér Tatranu Lomnice (6.): „I za velkého vedra se hrálo hodně kvalitní a rychlé utkání, které se muselo divákům líbit. Nás nakopla hlavně situace, kdy Chlum zahodil pokutový kop. Od té doby jsme soupeře přehrávali a po rohovém kopu jsme se zásluhou Bubala dostali do vedení. Náskok jsme však do kabin neudrželi a domácí po sérii našich chyb dokázali vyrovnat. Dokud našemu mladému celku stačily síly, hrál velmi dobře. Naše úsilí bylo odměněno druhým gólem, který zaznamenal Václav Nohava z penalty, když byl sám faulovaný. Bohužel, v dalším průběhu jsme vypracované šance nedokázali proměnit, přičemž stoprocentní měl hlavně Melichar. V závěru nám však ubývaly síly, Chlum nás přitlačil a povedlo se mu vyrovnat."

BOROVANY – SUCHDOL 1:1 (0:0)
Jan Heřman, trenér Sokola Suchdol (5.): „Po třech zápasech bez bodu jsme do Borovan odjížděli s obavami. Máme několik zraněných hráčů, takže jsme museli improvizovat, ale i tak bychom nějaké změny v sestavě udělali. Tajně jsme doufali v zisk bodu, ale nakonec jsme mohli získat všechny tři. Začátek byl z naší strany výborný a kdybychom postupně nezačali diskutovat s rozhodčím, mohlo to být ještě lepší. I po změně stran měl náš tým více šancí než domácí, ale nevedlo se nám v koncovce. V 65. minutě Soudek dokonce zahodil penaltu, pak zase po samostatném úniku neuspěl Zavadil. Dočkali jsme se až v 85. minutě, kdy se prosadil Dunaj. O vítězství jsme přišli v samotném závěru, kdy domácí zahrávali rohový kop a borovanský Němec ze třiceti metrů trefil odražený míč z voleje nádhernou nechytatelnou ranou."

K. ŘEČICE – N. VČELNICE 1:2 (0:1)
Aleš Brunner, trenér Sokola Kardašova Řečice (12.): „V důležitém střetnutí jsme chtěli uspět, ale nohy nám svazovala nervozita. Hosté sice byli pod tlakem, ale chyběla nám finální přihrávka a kombinovali jsme jen na hranici velkého vápna. Hosté spoléhali na rychlé brejky a po našich chybách dva z nich proměnili, takže jejich výhra je zasloužená. Snížit se nám povedlo až úplně na konci, takže na případné vyrovnání už nám nezbyl čas. Nyní jedem do Srubce, což pro nás bude klíčový zápas jara."

Jan Pudil, trenér TJ Nová Včelnice (10.): „V zápase o pomyslných šest bodů jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a ani jeden ze soupeřů si příliš šancí nevytvořil. Řečice sice byla o něco aktivnější, ale v závěru první půle utekl Martin Blažek a vstřelil úvodní gól. Ani po změně stran jsme od naší taktiky neupustili, ale je třeba také říci, že při nás stálo štěstí, když domácí nastřelili z trestných kopů tyč a břevno. Po jednom z dalších rychlých protiútoků zvýraznil náš náskok Pivko. Od té doby nás sice protivník zatlačil, ale naše defenziva odolávala a inkasovali jsme až v posledních vteřinách. Našemu týmu mladíků za příkladnou bojovnost patří velká pochvala."

KLIKOV – SRUBEC 2:1 (0:0)
Václav Bednář, člen výboru Blesku Klikov (11.): „Nemáme bodů na rozdávání a možná i proto byl náš výkon v první půli poněkud nervózní. Moc jsme chtěli, ale přemíra snahy nás svazovala, takže když jsme se dostali do šance, řešili hráči finální fázi špatně. Úkol pro druhý poločas byl jasný: vstřelil gól a zvítězit. Povedlo se nám to po hodině hry zásluhou Čutky a v 75. minutě navýšil naše vedení ještě Drábek. Výhru jsme mohli dokonce pojistit, ale velké příležitosti Nehody a opět Čutky změnu skóre nepřinesly. Srubec v 83. minutě dokázal snížit, ale jeho závěrečný nápor již vyšel naprázdno, a tak jsme se po delší době mohli zase radovat z výhry. Snad nám to pomůže k dobrým výkonům i v dalších bojích."

SOKOL SLAVONICE
Pospíchal – Mašek (56. Drobilič), Trávníček, Kubeš (67. Blecha), Raška – Kryzan, Bedlivý (74. Peschel), Chalupa, Kučera – Bártů, Balík.
TJ KUNŽAK
Janák – Karpíšek, Loukota, Rozehnal, Leitgeb (75. Rokyta ) – Rigo, Winkler, Ferdan, Dvořák (46. Hrůza) – Mašek, Jakl.
SOKOL TŘEBĚTICE
Koupil – V. Novák, Bastl, Zamazal, S. Habr – Štolhof, B. Novák, V. Habr, Chvátal – Pokorný, Piler.
JISKRA CHLUM
Černoch – Beníček, Cepák, Míka, Váňa – Řepa, J. Flaška, Matouš, Novák – R. Flaška (60. Mutina), Hájek.
TATRAN LOMNICE
T. Ködel – R. Němec, Prášek, Zákostelecký, Nedvěd – Bubal (55. Heger), L. Nohava, Kaštánek (85. Bicek), Řehoř – Melichar (89. P. Němec), V. Nohava.
SOKOL SUCHDOL
Durek – T. Záruba (80. Císař), Matějček (55. Pumpr), Arenberger, V. Soudek – J. Záruba, Špale, Březina – Dunaj, Kamiš (70. Gauč), Zavadil.
SOKOL KARDAŠOVA ŘEČICE
Trepka – Z. Nový, Kvasnička, Vyhlídka, Vaněk – F. Mach (55. Šťastný), Sedláček, Pozníček, Jánošík – Houska, Kovář.
TJ NOVÁ VČELNICE
Holický – Hanzl (60. Novotný), Beran, Hulík, Berounský – Mareš, Pivko, Šlapanský, Holec – M. Blažek, O. Blažek.
BLESK KLIKOV
Brabec – Podojil, Nedvěd, Zegermacher, Mužík – Melichar, Plucar, Drábek, Lochman – Nehoda, Čutka (88. V. Bednář).