Do druhé poloviny sezony nejlépe vkročili fotbalisté Stráže, kteří si připsali vysoké vítězství v Břilicích. Zaváhal naopak hradecký lídr. Ačkoliv na umělce ve Staré Hlíně udával tón hry, nakonec si odvezl pouze bod. Důležité tří body získala Dešná po výhře nad Studenou.

BŘILICE – STRÁŽ 2:5 (0:3)
Na výborně připraveném břilickém trávníku se po úvodní vyrovnané čtvrthodině chopili iniciativy fotbalisté Stráže a třemi góly už do přestávky položili základ ke svému zaslouženému vítězství. Domácí celek se sice po přestávce ve snaze nepříznivý vývoj změnit nadechl k náporu, ale v koncovce se mu nevedlo a když se hosté trefili počtvrté, bylo definitivně rozhodnuto. Břilice pak už dokázaly jen korigovat porážku.
Branky: Z. Vaníček, T. Houdek – Šimánek 2, Z. Mládek, Jan Rybecký, Vodička. Rozhodčí: Jann – Kříž ml., Hanes. ŽK: 1:3. Diváci: 50. 

DEŠNÁ – STUDENÁ 2:1 (1:0)
Fotbalisté Dešné měli po celé utkání převahu a jen vychýlená muška střelců uchránila studenský tým od větší pohromy. Na úvodní trefu Ďurače sice hosté dokázali po změně stran ještě odpovědět, ale pak přišli o vyloučeného Davida Adamce a tlaku domácích hráčů, kteří jinak zahazovali jednu šanci za druhou, už neodolali.
Branky: Ďurač, Šteif – Krasnovský. Rozhodčí: Nejezchleb – Svítil, Havlík ml. ŽK: 1:4. ČK: 0:1 (D. Adamec). Diváci: 60. 

ST. HLÍNA – J. HRADEC B 1:1 (1:1)
Vedoucí tým přeboru začal sebevědomě a už v 7. minutě jej Pivko, který přeloboval gólmana, poslal do vedení. Postupně se však hra vyrovnala a Stará Hlína se ve 20. minutě zásluhou své zimní posily Puhlovského dočkala vyrovnání. Po přestávce Hradec svého soupeře zatlačil, ale domácí obrana v čele s výborně chytajícím Plachým odolala a zásluhou bojovného výkonu si nakonec připsala bod za remízu.
Branky: Puhlovský – Pivko. Rozhodčí: Kuneš – Šťastný, Picka. Diváci: 50.