Nerozhodný výsledek 1:1, byť v zápase s třetiligovým týmem důvodem k nějakým oslavám rozhodně nebyl, by trenér David Horejš asi ještě skousl, v přípravě výsledky nejsou prioritou. Vytočila ho ale hra, kterou jeho svěřenci tentokráte na Složišti produkovali. „Zklamán jsem hlavně z prvního poločasu, protože s tím, co jsme v této části zápasu předvedli, jsem byl hrubě nespokojen," jen obtížně hledal trenér Dynama slova. „Jestli bychom chtěli takto hrát, bylo by to hodně špatné, protože hrát tak, jak jsme to předvedli, bez pohybu a bez jakékoli agresivity, to prostě nejde," nebral si Horejš servítky.

„Soupeř byl agresivnější i rychlejší, zatímco my jsme si zřejmě mysleli, že to půjde samo. První poločas pro mě byl obrovským zklamáním a gól, který jsme dostali po hloupé chybě těsně před půlí, naši špatnou hru jen završil," hněval se Horejš.

O přestávce zřejmě byla na budějovické střídačce pořádná bouřka, protože po změně stran fotbalisté Dynama znatelně přidali. „Ve druhé půli už jsme hráli to, co chceme," zdůraznil Horejš. „Byla tam už agresivita, byly tam sprintové náběhy, nicméně špatný dojem z té první půle to v žádném případě nesmazalo," odmítavě vrtěl českobudějovický trenér hlavou. „Jsem hrozně zklamán. Jak z přístupu, tak z výkonu některých hráčů. V první půli naší hře chybělo úplně všechno, tak se prostě fotbal hrát nedá!"

Zlepšení ve druhém poločase bylo dle Horejšova názoru i zásluhou střídajících hráčů. „Ti kluci, co na hřiště přišli, výkon našeho týmu očividně zvedli."

Zatímco do přestávky až na Klesovu hlavičku z úvodu zápasu si Jihočeši žádnou šanci nevypracovali, po půli už soupeře přitlačili a vedle vyrovnávacího gólu Táborského měli i další velké příležitosti. Ty největší Táborský v 66. min., kdy vystihl malou domů, při individuálním nájezdu ale vybíhajícího brankáře Mrázka nepřelstil, a Matějka v 80. minutě (také on šel sám na bránu a jejího strážce sice překonal, jenže jeho střele chyběl důraz a vracející se bek stačil míč z prázdné brány odvrátit).

„Nějaké věci jsme ve druhém poločase už měli, jenže toho bylo velice málo," ani zlepšením své hry po přestávce si fotbalisté Dynama svého trenéra očividně příliš neudobřili…