Velkým překvapením skončilo okresní derby v Kaplici, kde domácí fotbalisté nečekaně vysoko prohráli s Českým Krumlovem 0:3. I díky tomu přezimuje béčko Sezimova Ústí v čele tabulky se čtyřbodovým náskokem.

J. Hradec – Sez. Ústí B 0:2 (0:2) – V zajímavém a bojovném utkání rozhodly dvě individuální chyby domácích, kterých zkušení hráči S. Ústí dokázali dokonale využít. Domácí sice byli po většinu času lepší, pro ně bohužel bez brankového vyjádření. V 55. minutě Kamas po prudkém centru ze strany gól nedal ani z malého vápna.

Branky: 8. Jelen, 42. Schön,
ŽK 5:5,
ČK 1:1 (82. T. Šenkýř – 68. Jelen),
120 diváků,
rozhodčí Jelínek.

Prachatice – Písek B 3:0 (0:0) – Od prvního rozehrání šli domácí jistě za ziskem prvních tří jarních bodů. Po celou první část se doslova valily útoky na Slavíkovu branku. Ale buď jim chyběla přesnost, nebo důraz. Písečtí měli jedinou šanci, Picek se ve 27. min. octil sám dva metry před opuštěnou brankou, ale minul. Po změně stran se hra zrychlila. Nejprve Hegenbart poslal hlavičku do náruče domácího gólmana Dvořáka. Na to Kováčik jen vystrašil Slavíka v brance Písku. V 59. min. se poprvé měnilo skóre. Domácí zahráli přímý kop a Granov poslal hlavou míč do sítě. V 68. min. utekl zadákům Písku Cais a Pichlík ho zastavil jen za cenu žluté karty a penalty. Tu proměnil Kováčik na 2:0. Hosté se snažili o změnu, třikrát střídali a čerstvý König měl šanci na kontaktní gól, ale Dvořák jeho úmysl vystihl. Naopak v 87. min. završil skóre Košík, jenž z hranice šestnáctky prostřelil skrumáž i brankáře.

Chýnov – Vodňany 1:0 (0:0) – Zápas, který nesl všechny znaky konce sezóny, dokázali domácí zlomit v samém závěru utkání a získali tři povinné body. V 10. min. trestný kop domácího Mládka nezužitkovali v dobré pozici stojící Hruška Václ i Sokolt. Bojovní hosté dobře dirigovaní nestárnoucím hrajícím trenérem Mir. Vokatým zahrozili ve 40. min., kdy se po akci Machnyka dostal do gólové šance právě Vokatý, ale Plachý své mužstvo podržel. Jinak celý první poločas moc šancí nenabídl. Po bouřce v kabině domácí přidali. Nejprve sice zahrozili v 51. a v 58. min. vodňanští Štěch a hlavičkující Konvička, ale Plachý opět prokázal, že je jedním z nejlepších brankářů v soutěži. Po té se již však začal prosazovat domácí favorit. V 66.min. Seun vyslal do brejku střídajícího Vl. Hrušku, ale ten se své šance zalekl.V 74. min. Mládek nastřelil ze dvou metrů brankáře Chalupského a tak udeřilo až v 81.min., kdy po standardce Mládka a prodloužení hlavou Havla byl důrazný Švehla na zadní tyči na správném místě a poslal domácí celek do vedení. Závěr zápasu si již chýnovští pohlídali.

Čížová – Bavorovice 3:0 (2:0) – Domácí i v posledním zápase potvrdili výbornou podzimní formu. Celý zápas měli hru ve své moci a zaslouženě zvítězili nad slabým soupeřem výrazným rozdílem. Mariner od ještě vyšší prohry zachránili brankář Nováček a nepřesná muška domácích hráčů, kteří zahodili nejméně pět stoprocentních šancí.

Čkyně – Týn 2:1 (1:1) – V utkání mužstev z chvostu tabulky vyhráli zaslouženě domácí. Ti sice již v 5. min. prohrávali 0:1, když Tomka pěkně přehodil brankáře Hoška. Domácí stačili vyrovnat během jediné minuty Šípem, který ve stylu „Gudjohnsena“ propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí nedali svoje další šance, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Druhý poločas začali aktivněji domácí fotbalisté, kteří vstřelili v 74. minutě vedoucí gól na 2:1, a to když na centr Kotouse si zkušeně naběhl Vondrášek a hlavou dal rozhodující gól. Byl to jeho šestý v sezóně, ale první ze hry.

Kaplice – Č. Krumlov 0:3 (0:3) – Domácí vstoupili do zápasu bez kapitána Románka, což bylo na jejich hře znát. Přesto měli první vylouženou šanci zápasu, když se Lesňák probil před branku soupeře, ale trefil brankáře Šillera a míč těsně minul jeho levou tyč. Hosté byli fotbalovější a ve 28. min.šli do vedení, když tváří v tvář Kopřivovi nezaváhal Zvěřina. Ve 39. min.už to bylo 0:2.Na konci brejkové situace byl dorážející Svoboda. Ve 42. min. měl příležitost opět domácí Lesňák, který obešel brankáře Šillera, ale míč z prázdné branky vykopl jeden z obránců. Minutu před přestávkou zvýšil už na 0:3 tvrdou střelou zpoza vápna Boháč. Ve druhém poločase měli hosté nadále více šancí, ale brankář Kopřiva několika výbornými zákroky svůj tým podržel.

Dražice – Hluboká 1:1 (1:0) – V Dražicích se na těžkém terénu hrál průměrný fotbal. Obě mužstva si vytvořila velké množství brankových příležitostí, které bohužel nedokázali ani na jedné straně hráči patřičně využívat. Bojovný zápas skončil nakonec spravedlivou remízou. Dražice brzy vedla, když ve 3. minutě Voneš proměnil penaltu, poté převazali inciativu fotbalovější hosté, vypracovali si tři vyložené příležitosti, ale Čermín a dvakrát Bíro neproměnili. Domácí trefili jednou břevno. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná, šance byly na obou stranách, do černého ale mířil jen Janoušek v 64. min. a vyrovnal na konečných 1:1.


Jankov – Milevsko odloženo pro karantény v Jankově.