Č. VELENICE – STRÁŽ 4:0 (3:0)
Domácí fotbalisté nepřipustili žádné komplikace. Po raketovém startu v 17. minutě vedli už 3:0 a ve zbytku střetnutí si mohli vychutnávat opojné pocity okresního přeborníka. Přestože svému soupeři v dalším průběhu přidali už pouze jeden gól, byl celý zápas jasnou záležitostí a po závěrečném hvizdu mohly vypuknout zasloužené oslavy.
„Z postupu máme pochopitelně velkou radost. Oproti předešlým letům, kdy si vítězná mužstva přebírala poháry a ocenění až při losovacím aktivu, přijeli zástupci nového vedení okresního fotbalového svazu s trofejí přímo na hřiště, což bylo pro hráče i diváky super a hlavně spontánní," ocenil přístup OFS předseda fotbalového oddílu Lokomotivy Karel Macho.
Branky: Janda 2, Mikl, Bittengel. Rozhodčí: Hešík. ŽK: 1:2. Diváci: 80.

SUCHDOL B – STRMILOV 5:0 (4:0)
Souboj o důležité body vyzněl před početnou návštěvou jednoznačně pro suchdolskou rezervu, která o své výhře rozhodla už během první půle. Domácí v 8. minutě vedli 2:0, pak sice měli šance i strmilovští fotbalisté, ale neproměnili je a jejich soupeř do přestávky ještě dvakrát udeřil. Po změně stran už prakticky nebylo oč hrát, Suchdol měl nadále převahu, kterou korunoval pátou trefou v poslední minutě.
Branky: L. Soudek, J. Záruba, Imrich, Zavadil, Matouš. Rozhodčí: Bartyzal. ŽK: 1:1. Diváci: 130. 

BŘILICE – ČÍMĚŘ 3:2 (3:1)
První poločas byli domácí hráči aktivnější, měli i více příležitostí a tři z nich dokázali využít. Číměř spoléhala především na brejky, ale jejich šance ztroskotávaly na mladém gólmanovi Matouškovi. Toho se hostům povedlo v první půli překonat jen jednou po tečované střele, která změnila směr. Druhé dějství se číměřský celek nadechl k náporu, ale povedlo se mu už pouze zkorigovat výsledek.
Branky: Vochoska 2, Brousek – Hornek, Machatý. Rozhodčí: Herzog. ŽK: 1:4. Diváci: 80.

JAROŠOV – J. HRADEC B 5:3 (3:1)
Domácí tým jindřichohradeckou rezervu, která byla posílena některými hráči z áčka, vyškolil díky vhodně zvolené taktice. Hosté totiž měli územní převahu, ale Jarošovu vycházely rychlé kombinace do otevřené obrany a už v první půli si vypracoval dvougólový náskok, který si udržel až do závěrečného hvizdu.
Branky: J. Musil 2, Bednář 2, Stejskal – Z. Kvitský 2, Dolák. Rozhodčí: Janák. ŽK: 0:1. Diváci: 90. 

ST. HOBZÍ – STUDENÁ 4:3 (2:2)
V pohledném a bojovném střetnutí měli v první půli domácí územní převahu, ale po zmatcích v obraně dvakrát inkasovali. Ještě do přestávky však stačili skóre srovnat a po změně stran prokázali více vůle po vítězství, přestože jejich sestupový osud je již zpečetěn. Studená, která ještě nemá jistotu záchrany, sice „kousala", ale řadu šancí zahodila.
Branky: Švarc, Peterek, Lička, Veverka – Dvořák 2, Lojka. Rozhodčí: Vican. ŽK: 1:3. Diváci: 50. 

H. ŽĎÁR – HRANICE 0:1 (0:1)
Oba týmy nastoupily v nekompletním složení, přesto měli domácí fotbalisté po celý zápas hru ve své režii. Jenže v koncovce byli bezzubí, a tak o osudu střetnutí rozhodla jediná střela Hranic mezi tři tyče ve 40. minutě utkání.
Branka: Hasík. Rozhodčí: Devera. ŽK: 2:2. Diváci: 30. 

NOVOSEDLY – STAŇKOV 3:0 kontumačně
Staňkov přijel v sedmi lidech a vydržel pouze do 15. minuty, kdy domácí poslal do vedení J. Čuta. Při tom došlo ke zranění jednoho z hostujících hráčů, a tak byl sudí Švec nucen zápas pro nízký počet fotbalistů Hraničáře předčasně ukončit a Novosedly si tak připisují kontumační výhru 3:0.