Výborně si počínali především hráči Staré Hlíny, kteří bez potíží přehráli Hranice a po remíze Stráže na půdě posledního Suchdola tak na druhou příčku ztrácejí pouhý bod. Velmi důležitý „záchranářský" souboj se odehrál v Jarošově, kde v tabulce předposlední domácí tým porazil Kunžak a bodově se na něj dotáhl. Kvůli špatnému stavu hřišť byly odloženy duely Studená – J. Hradec B a Strmilov – Novosedly.

JAROŠOV – KUNŽAK 4:3 (2:1)
Z pohledu záchranářských prací pro oba soupeře možná klíčový duel nakonec zvládli lépe jarošovští fotbalisté. Ti totiž měli nejen mírnou převahu, ale ve svém středu především útočníka Jana Musila, který se postaral o všechny góly do sítě hostujícího celku. Kunžak prohrával 0:2, dvěma zásahy Ondřeje Schmirlera však dokázal po změně stran vyrovnat. Na další dvě trefy domácího ostrostřelce už ale recept nenašel a v závěru jen korigoval porážku.
Branky: J. Musil 4 – Schmirler 2, Winkler. Rozhodčí: Maňhal. Bez karet. Diváci: 60. 

BŘILICE – H. ŽĎÁR 3:3 (1:1)
Ve vyrovnaném, ale místy až podprůměrném střetnutí se domácí tým ujal vedení. Fotbalisté Horního Žďáru však do přestávky srovnali skóre a po obrátce se dvakrát dostali do vedení, když se pokaždé trefil veterán a jinak sváteční střelec Martin Hochmuth. Břilice nakonec dokázaly pět minut před koncem vyrovnat a duel tak skončil spravedlivou dělbou bodů.
Branky: Rybár, Vochoska, Z. Vaníček – Hochmuth 3. Rozhodčí: Bumba – Rous, Hanes. ŽK: 1:0. Diváci: 30. 

ST. HLÍNA – HRANICE 4:1 (2:0)
Hraničtí fotbalisté dokázali se soupeřem držet krok pouze úvodních dvacet minut, pak už se začala projevovat převaha sehranějšího domácího mužstva. Stará Hlína dvakrát skórovala již během úvodního poločasu a když po přestávce přidal Puhlovský třetí gól, nebylo o vítězi tohoto souboje pochyb. Hosté zaznamenali čestný úspěch až v závěru.
Branky: Kopet, Marek, Puhlovský, Drábek – Bárta. Rozhodčí: Bicek – Hanes, Filo. ŽK: 2:1. Diváci: 40. 

STAŇKOV – STRÁŽ 3:3 (0:1)
Poslední Hraničář tahal v prvním poločase za kratší konec a Stráž se dostala zaslouženě do vedení. Když po přestávce hosté přidali druhou branku, zdálo se, že si odvezou všechny body. Domácí však zabojovali, během osmi minut vyrovnali a nezdeptal je ani třetí zásah Stráže, na který dokázal vzápětí odpovědět srovnáním skóre Vonka starší.
Branky: 56. a 78. Vonka st., 63. V. Matuška – 16. Přílepek, 55, Šimánek, 77. Mládek. Rozhodčí: Kuneš – Melzoch, Reisner ml. Diváci: 30. ⋌

DEŠNÁ – SUCHDOL B 4:3 (2:1)
Suchdolská rezerva sice působila fotbalovějším dojmem a dokázala si vynutit převahu, ale domácímu celku vycházely smrtící brejky. Dešná vedla už 3:1, hostující celek však dokázal srovnat krok. O zisku tří bodů pro svůj tým rozhodl v 83. minutě Adam.
Branky: Šteif, Lukšan, M. Novotný, Adam – Kubašta 2, vlastní. Rozhodčí: Svítil. ŽK: 1:1. Diváci: 50.