Šlágr krajského přeboru v neděli v Soběslavi

Ale z pohledu domácích zápas vůbec jednoduchý scénář neměl. Vimperk po dvě třetiny svého protivníka hodně trápil.
„Nebyli jsme schopni se dostat do patřičného tempa, naše hra byla neurovnaná, nevycházela nám ani koncovka a stále jsme dotahovali náskok Vimperka,“ líčil hrající sportovní manažer Velké Radouně Zdeněk Jedlinski.
Zlom přišel na počátku závěrečného dějství, kdy se domácím podařilo v rychlém sledu proměnit dvě přesilovky a otočit stav. „Od té doby jsme byli pány na hrací ploše a do konce zápasu se nám podařilo skóre ještě navýšit. Byl to pohledný a bojovný zápas, který se musel příznivcům, kterých se sešel hojný počet, líbit,“ poznamenal.
Vítězstvím se hokejisté Velké Radouně vrátili na druhou příčku tabulky a v neděli od 17 hodin je čeká šlágr krajského přeboru na ledě vedoucí Soběslavi.
„Přistoupíme k obvyklému scénáři, který praktikujeme při utkáních venku. Pokusíme se zpočátku otupit očekávaný nápor domácích, chceme hrát poctivě vzadu a vyčkávat na příležitost. Bod ze Soběslavi by byl dobrým počinem,“ přeje si Jedlinski s tím, že do sestavy by se po zranění měli vrátit útočníci Mihulka a Beránek.

Velká Radouň – Vimperk 6:3 (0:0, 2:3, 4:0)

Branky: Křivánek, Blažek, Fertál, Sedlačík, Stach, Jedlinski.

Velká Radouň: Horal – Beran, Křivánek, Kolář, Koláček, Blažek, Lapka, Reisner – Kinter, Jedlinski, Gurka – Sedlačík, Hauser, Martínek – Fertál, Stach, Průša.