O tom, že šlo skutečně o těsné vítězství, svědčí těsný rozdíl pouhých 58 bodů, který jej dělil od druhého Sama Aljančiče z Hradiště. Svých 3068 bodů získal Kryštof díky velkému úsilí nejen svých rodičů Jany Procházkové a Jana Reitera, ale i všech jejich příbuzných a známých. „Prožívali jsme to hodně i s naším okolím. Byla to úplná smršť, všichni volali, psali. Zapojili jsme do toho všechny známé na facebooku, hlasovalo se i za oceánem,“ popsala snažení Jana Procházková.

Byl to hlavně souboj se Samem Aljančičem, který nakonec skončil druhý. Rodiče líčili, jak se pořadí neustále převracelo, jednou vedl Kryštof, za chvíli zase Sam. Navíc tatínkové malých soutěžících se znali z dětství. „S tatínkem se znám od základní školy, byli jsme spolu i v jednom týmu stolního tenisu, takže jsme si dali takový trochu jiný mač,“ sdělil s úsměvem Jan Reiter, který se na svého prvorozeného syna velmi těšil. „Nechali jsme si říct, jestli to bude kluk a tatínkovi se splnilo přání, byl strašně šťastný. I když do poslední chvíle jsme si stejně říkali, co kdyby to byla nakonec přece jenom holčička,“ usmívá se šťastná maminka.

Jméno pro synka bylo také v režii tatínka a bylo prý předem jasné. Jan Reiter totiž jezdí na každý koncert kapely Kryštof, který se v okolí koná. „Jsem blázen do téhle kapely, tak jsme mu dali podle ní i jméno. Kapela nám potom dokonce věnovala pro malého písničku při koncertu v Třeboni,“ pochlubil se a dodal, že šlo i song Invaze. „Sice říkali, že písně nevěnují, protože přání je prostě hodně, ale tahle, jak říkal Richard Krajčo, je taková punková, takže ji pro našeho malého pankáče zahrají. Nakonec to máme i zdokumentované na videu,“ vylíčil s nadšením.

Oba rodiče tak jen doufají, že jim jednou synek nebude vyčítat, co mu to jako malému provedli. „Jestli to bude fanoušek kapely, to nevíme, to se uvidí,“ smějí se oba.

A teď, když už se hlasuje o nová miminka, která se budou ucházet o titul pro rok 2017, dokonce hlasují pro neznámé soutěžící. „Úplně nás ta soutěž nadchla,“ shodli se.

Malý Kryštof navíc za své vítězství získal dárkový balíček od firmy Housarovi - Dětské odívání, kam si s rodiči pro cenu i přijel.