V první "výzvě" měla největší úspěch Stáňa Martínková s Martinou Michálkovou, které na královské trase LONG obsadily krásné čtvrté místo.

Při druhé "výzvě" v Krušných horách, na Božím Daru, obsadila Stáňa Martínková a Radka Grošková na trase HALF dlouhé 44 km úžasné třetí místo a tak to pro SK K. Řečice konečně taky cinklo.

Ovšem ani jeden z předchozích závodů neměl takové obsazení a úspěšnost, jako třetí "výzva" na Šumavě.

Té se na trase LONG dlouhé 67 km za SK K. Řečice účastnil Miroslav ,,Bavor" Michal a Aleš ,,Brunda" Brunner v teamu BABRUN, Stáňa Martínková s Martinou Michálkovou v teamu KARDAŠKA Team a Petr Mareš a Markéta Dvořáková ve stejnojmenném KARDAŠKA Teamu. Stáňa s Martinou dokázaly obsadit úžasné třetí místo a kromě medailí sklidily i velký potlesk od ostatních členů SK K. Řečice.

Na trasu HALF dlouhou 43 km nastoupila Jana Chvojková a Radka Grošková za KARDAŠKA Team II. Ač bylo velké horko a dusno, dokázaly tyto dvě závodnice obsadit druhé místo, které se stalo prozatím pro řečický klub nejlepším umístěním v sérii Horských výzev!

Trasu SHORT dlouhou 18,6 km se vydal pokořit budoucí ,,longař" Jan Chvojka, který se pomalu stává známou tváří Horských výzev. Kromě několika videoreportáží, které s ním již byly natočeny, byl opět na bedně vítězů jako jeden z nejmladších účastníků závodu a též stojí za zmínku, že den před závodem oslavil teprve své 11. narozeniny. Doprovod na závodě mu dělal jeho taťka Jan Chvojka, který byl také účastníkem závodu SHORT. A poslední závodnice na této trase byly Šárka Martínková a Aneta Bouzarová, kterým se již tradičně podařilo na cestě zakufrovat o několik km. Všichni zúčastnění svou Horkou výzvu pokořili a dokončili daleko před stanoveným limitem.

Pořadatelům děkujeme za úžasný závod a atmosféru na startu i v cíli

autor: Aneta Bouzarová