Starší dorost

Dukla Praha - Třeboň 34:28 (14:16) – celý první poločas byli Jihočeši jasně lepším týmen, ještě do patnácté minuty druhého poločasu hráli nerozhodný výsledek 22:22, ale potom se projevila silnější střídačka sportovního centra a závěr patřil domácím. Za předvedený výkon se Třeboňští opravdu stydět nemuseli. Po tomto zápase byli osloveni reprezentačním trenérem Farářem, Martin Loskot a Víťa Schams, kteří si svým výkonem řekli o zařazení do širšího výběru reprezentace ČR.

Branky: Loskot 11, Baierling 9, Potměšil 3, Kostelecký 2, Veselý a Halamka po 1. Vyloučení 5:4

Třeboň - Jičín 29:27 (17:12) – důležité body zůstaly na domácí půdě po velkém boji, kdy domácí vedli už o osm branek. V závěru se ale hosté zvedli a posledních pár minut si museli domácí sáhnout až na dno svých sil. Přesto udrželi své vedení a veledůležité body zůstaly doma.

Branky: Loskot 10, Štěch 8, Brchaň 5, Nohava 4, Roubíček 2.

Mladší dorost

V první lize mladších dorostenců se ve dvou zápasech třeboňští házenkáři bodového zisku nedočkali.

Dukla - Třeboň 41:18 (22:7) – od první minuty bylo jasné, kdo je v tomto duelu favoritem. Jihočeskému družstvu chyběli brankář Karták i střelec Kopfler, a tak hosté i v tomto zápase plnili funkci tréninkového partnera.

Branky: Potměšil, Sliacký po 4, Vosyka, Brchaň po 3, Hrbek 2, T. a D. Neubauer po 1.

Třeboň – Jičín 23:32 (12:15) – v tomto duelu domácí nezachytili nástup hostů, kteří si postupně nahráli solidní náskok a utkání dokončili v klidu.

Branky: Brchaň 8, Potměšil 6, Sliacký 3, Vosyka, Neubauer po 2, Kubín , Vrkoč po 1.

Mladší žáci

Smíšené družstvo mladších žáků z Třeboně startovalo na turnaji ve Strakonicích. Předvedlo velice solidní výkon a o zlatou příčku je připravila jen velmi těsná porážka v dramatickém zápase s Lokomotivou České Budějovice – 11:12.

Výsledky:
Třeboň - Plzeň 8:5, Strakonice A 11:7, Strakonice B 10:3, Příbram 9:5, Loko ČB 11:12.