Pro dorostence a dorostenky to bylo už popáté v sezoně, kdy se mohli pokusit o zisk bodů do jihočeského žebříčku. Skvěle si počínal studenský Radim Šindelář, který turnaj vyhrál. Získal 780 bodů a v průběžném pořadí sedmidílné série se dostal mezi 51 hráči na páté místo. V sezoně absolvoval všech pět bodovacích soutěží, přičemž napoprvé skončil v Českých Budějovicích devátý, poté v Soběslavi desátý, pátou příčku obsadil ve Velešíně, na českobudějovickém Pedagogu obsadil třinácté místo a u Světa nyní nečekaně zvítězil.

Mezi dorostenkami obsadila jeho oddílová kolegyně Jana Michálková sedmou příčku a průběžně je osmá, když jí chybí body z Velešína a Soběslavi, kde nestartovala.

V nebodovaném klání žáků se nejlépe prezentovali šikovní stolní tenisté jindřichohradeckého SK 1930. Mladší kategorii opanoval David Kovář, který byl nejlepší už v kvalifikaci a konkurenci neměl ani ve vyřazovací části. Turnaj starších žáků pak vyhrál Šimon Roubíček, jenž na cestě za triumfem porazil jak domácího favorita Adama Posla, tak ve finále dalšího hráče pořádající Jiskry Karla Dvořáka.

Z výsledků
Dorostenky: 1. Šárka Procházková (Vyšší Brod), 7. Jana Michálková. Dorostenci: 1. Radim Šindelář, 9.-16. Jan Ondráček (všichni Sokol Studená), Martin Špale (Kondor Lomnice), Ondřej Pešek, 25.-30. Lukáš Hroděj, Marek Husník, Jaroslav Samec (všichni Jiskra Třeboň), David Nosek (Kondor Lomnice). Starší žáci: 1. Šimon Roubíček. Mladší žáci: 1. David Kovář (oba SK J. Hradec).

Roman Pišný