Byl to souboj o čtvrté místo v tabulce, který chtělo jihočeské mužstvo vyhrát, ale smutnit zcela nemusí, neboť se remízou o další bodík vzdálilo poslednímu Ústí nad Labem.

Děčín ke Světu přijel pouze se šesti boxery, nepřivezl borce do lehké a polotěžké váhy. Domácí tým tak už při nástupu vedl 4:0, ale tuto výhodu nakonec nevyužil k vítězství. Jeho body v bouřlivé atmosféře získali v ringu jenom Jiří Horký a Adam Kolařík v obou nejtěžších váhových kategoriích.

Nutno ovšem dodat, že v tak subjektivně rozhodovaném sportu, jakým je box, mohlo být konečné skóre úplně jiné. Především ve vynikajícím duelu ve střední váze, kde na sebe narazili domácí Patrik Glézl a děčínský Vitalij Boyko, se vítěz hledal těžko. Nepochopitelným verdiktem ale skončil zápas třeboňského novice Jakuba Šudy, jenž musel cítit velkou křivdu, když bylo oznámeno, že s desetinásobným mistrem ČR Erikem Hulievem prohrál 0:3. Nepomohlo, že byl ve druhém a třetím kole jasně lepší, že se Pražan bránil nečistě. Box zaplakal.

SK Boxing Hydro&Kov Třeboň – Armex Rohovník Děčín 8:8
Do 56 kg: Andrij Kramarenko vyhrál bez boje – 2:0.
Do 60 kg: hostujícímu Eriku Hulievovi rozhodčí zaplatili za jméno, darovali mu 206. vítězství. Osmnáctiletý domácí mladík Jakub Šuda byl lepší, ale… – 2:2.
Do 64 kg: Bazargur Jugder v lehkém welteru prohrál se Štěpánem Pitrou 0:3 na body – 2:4.
Do 69 kg: plzeňský devatenáctiletý boxerský objev roku 2016 Kristián Cholínský důkladně rozbil obranu Matěje Říhy – 2:6.
Do 75 kg: Patrik Glézl prohrál na body s Vitalijem Boykem 1:2 – 2:8.
Do 81 kg: v polotěžké váze Děčín neměl zastoupení, Jan Džanaj vyhrál w.o. – 4:8.
Do 91 kg: Jiří Horký porazil neznámého polského boxera Oskara Wierzejskiho 3:0, ale tak jednoznačné to z laického pohledu nebylo – 6:8.
Nad 91 kg: zato Adam Kolařík nenechal Ivana Baláže boxovat na distanc a devět minut poctivě sbíral body, vyhrál bez problémů – 8:8. (rop)