Duatlonu se zúčastnili i členové SK Kardašova Řečice a byli úspěšní. Start proběhl hromadně v 10 hodin. Začínalo se během dlouhým 3,6 kilometru a následně se přesedalo na kolo a jeli se dva okruhy dlouhé 27,4 kilometru (13,2 km jeden okruh). Na závěr se opakoval běh po stejné trase.

I přes nepřízeň počasí se sešlo poměrně hodně startujících. Za Kardašovu Řečici se na start postavil v kategorii mužů František Mach, který vybojoval krásné druhé místo, dále Bohumil Kalina, který obsadil třetí místo a Pavel Hulík, který po několika karambolech na trati nakonec neobsadil žádnou vítěznou příčku, ale i přesto závod dokončit v první desítce.

V kategorii žen perfektně zabojovala Martina Michálková, která se umístila na prvním místě, druhá byla Jarmila Tourková, třetí Míša Kalinová a na čtvrtém místě byla Lenka Staňková. Takže ženy SK KŘ obsadily všechna vítězná místa. Chtěli bychom poděkovat pořadateli Petru Nejedlíkovi z penzionu Hezká Chalupa za skvělý závod, dobrou organizaci, atmosféru a za krásné ceny pro vítěze.

Aneta Bouzarová, K. Řečice

Výsledky:

Muži:
1. David Koranda (Jindřichův Hradec)
2. František Mach (Kardašova Řečice)
3. Bohumil Kalina (Kardašova Řečice)

Ženy:
1.Martina Michálková (Kardašova Řečice)
2.Jarmila Tourková (Kardašova Řečice)
3.Míša Kalinová (Kardašova Řečice)