Co tvoří její výrobní program?
Firma se zaměřuje na výrobu klasického, ale i speciálního pečiva, jako je vánoční a velikonoční sortiment, od vánočních štol až po velikonoční beránky. Výrobní program zahrnuje výrobu chleba, stěžejním je podmáslový, který je v nabídce od roku 1992, kdy rodinná firma vznikla. Vyrábí zároveň běžné a celozrnné pečivo, ale i jemné a listové pečivo. Dle přání zákazníka vyrábí také dorty a zákusky.
Má firma ve výrobním programu nějakou novinku?
Firma je od roku 2010 certifikovaným výrobcem BIO pečiva. Ve výrobním programu má šest druhů BIO pečiva a jeho nabídku stále rozšiřuje. Další novinkou na trhu je cibulo-česnekový chléb, který se těší velké oblibě u zákazníků.
Odkdy je výrobek na trhu?
Jmenované výrobky jsou na trhu od roku 2010 a zájem o ně neustále stoupá.
Jak vznikl tento nápad?
Nápad na výrobu BIO pečiva vznikl ze strany zákazníků, kteří preferují BIO výrobky a zdravý životní styl. Výrobky vznikly přímo ve firmě za přispění certifikačního institutu KEZ, který majiteli firmy Marku Baštýřovi pomáhal při získávání surovin a dodavatelů pro tuto výrobu.
Domovské stránky: www.pekarstvi-mpm.cz
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditMade in Lomnice nad Lužnicí: Cibulovo-česnekový chléb
Lomnice nad Lužnicí - V pravidelné rubrice Mede in…Deník představuje výrobky regionálních podniků. Mezi nimi nyní cibulovo-česnekový chléb z pekařství v Lomnici nad Lužnicí.
Cibulo–česnekový chléb z firmy Marek Baštýř–pekařství MPM z Lomnice nad Lužnicí si získává stále víc příznivců.
|
Foto: archiv pekárny