Hrajte s námi v červnu o spoustu zajímavých cen. Ve středu 1. června jste v Deníku našli mapu atraktivních výletních cílů rozesetých po celém kraji. V ní jste našli spoustu tipů na prázdninové výlety, ale chybějí u nich fotografie. Vaším úkolem bude najít sedm chybějících pohlednic v dalších červnových vydáních Deníku - vždy v úterý a pátek. Snímky pak vystřihnete, nalepíte do hrací karty, kterou pak vyfotíte a pošlete. Případně nám ji přinesete do redakce ukázat.

Soutěž To se mi líbí.Nestihli jste si hrací kartu opatřit? Nevadí, v pátečním vydání Deníku (3. 6.) ji pro velký zájem otiskujeme znovu!

Na deset z vás čekají atraktivní ceny. Bude to celá sada 240 volných vstupenek či jízdenek, s nimiž si jihočeské léto zaručeně užijete. Zdarma se podíváte například na Stezku korunami stromů na Lipně, do táborské zoo nebo písecké Sladovny, hlubocké zoo či na hlubocký zámek. Bez poplatku vás také svezeme lodí z Budějovic na Hlubokou. K tomu jsme připravili i další hodnotné ceny, například sadu výrobků českobudějovické společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH nebo vstupenky do Aquapalace Praha.

Podrobná pravidla najdete na hrací kartě.

Soutěžte a poznávejte zajímavá místa jižních Čech - soutěž Deníku se rozbíhá.