Sobota
Jindřichův Hradec – Zálibu v chovatelství domácích mazlíčků mají zřejmě obyvatelé sociálních bytů v objektu známém jako šindelna.
Deník: Bohužel si tamní obyvatelé neuvědomují důsledky své činnosti. Psi se jim líbí, jen když jsou malí, a pak většinou končí v útulku.

    Úterý
Dešná – V souvislosti s dopravní nehodou a kauzou lobbisty Romana Janouška se redakci Jindřichohradeckého deníku ozval Karel Svoboda z Dančovic na Slavonicku. Podle jeho verze přijel s autem před poštu v Dešné a měl domluveno, že auto odveze někdo jiný, policisté mu ale zabavili průkaz.
Deník: Je těžké říci, kde je pravda. Pokud chce člověk pít, auto by měl raději zanechat doma. Nemusí pak nastat bezvýchodná situace.
    
    Středa
Jindřichohradecko –  V celorepublikovém měřítku si policisté mnuli ruce, že prodloužený velikonoční víkend na silnicích ze statistického hlediska dopadl nadmíru dobře. V regionu už to tak pěkné nebylo.
Deník: Na silnicích bohužel denně umírají lidé. Pokud se člověk na jízdu necítí, neměl by vůbec usedat za volant.
    
    Čtvrtek
Dačice –  Vrchní strážník se popral o Velikonočním pondělí v restauraci Na Červeném vrchu. Tato zpráva se rozšířila Dačicemi rychlostí blesku.
Deník: Ani strážci veřejného pořádku neovládnou mnohdy své emoce, a pak je z toho ostuda. Měli by si více uvědomovat, že je mají lidé na mušce.

    Pátek
Jindřichův Hradec – V jindřichohradecké nemocnici si od nynějška řidiči výrazně připlatí za parkování.
Deník:  Pokud  jedou lidé na návštěvu, měli by nechat auto mimo areál, proto došlo k takto výraznému zdražení. Kam ale s ním, když není místo?