Tu si  oblíbily tisíce lidí po celé zemi, ale i v zahraničí.

Vybírat můžete z následujících tří koled: Hle, hle támhle v Betlémě, Den přeslavný jest k nám přišel a Pásli ovce Valaši. Dvě koledy s největším počtem hlasů si pak zazpíváte s námi.

Kromě těchto vámi vybraných písní jsou na programu společného zpívání také tři koledy, které jsme zpívali i v loňském roce: Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán, Půjdem spolu do Betléma.

Princip celé akce je jednoduchý – sejít se ve stejný den a čas na náměstích, u kostelů či na jiných místech ve městech i vesničkách a zanotovat si společně nejznámější české koledy.

Přidejte se k nám letos také vy! Pokud máte ve své obci dobrou partu, jste členy nějakého zájmového spolku nebo třeba klubu seniorů, ozvěte se nám do redakce.

Pomůžeme vám s přípravou akce, zajistíme její propagaci a čtenáře budeme informovat, jak početný u vás byl pěvecký sbor.

Také se najdete na fotografiích v Deníku nebo na videu uveřejněném na našem webu.

Hlasovat můžete ZDE

Na Jindřichohradecku jsou zatím přihlášeni ke zpívání  v Horní Pěně, Hradišti u Nové Bystřice, Suchdole nad Lužnicí, Kardašově Řečici, Jindřichově Hradci, Malíkově nad Nežárkou  a Třeboni.