Sobota
Jindřichohradecko – Doručovatelka na Jindřichohradecku si část z peněz na důchody, které měla roznést, nechala pro sebe. Zpronevěřila 34 tisíc korun.
Deník: I když pak peníze vrátila, přišla o práci a čeká ji soud.

Pondělí
Jižní Čechy – Lidé v Ledenicích se jen těžko vyrovnávají s páteční tragédií, při níž za dosud ne zcela jasných okolností zahynuly dvě patnáctileté žákyně 9. třídy zdejší základní školy.
Deník: Stačil jediný hrůzný okamžik, a všechno je jinak. Nejenom rodinám tragédie převrátila život naruby.

Úterý
Jindřichohradecko – Zima tento týden udeřila v plné síle. Po mrazivém víkendu přišla sněhová nadílka, s ní pochopitelně nehody a z úst řidičů nadávky na silničáře..
Deník: Je půlka prosince a mnohé zaskočí, že padá sníh. Nezbývá, než se s tím smířit a sundat cihlu z plynu.

Středa
Jindřichův Hradec – V Jindřichově Hradci si mohou nájemníci, kteří bydlí v každém ze 770 městských bytů, oddechnout. Radnice žádné zdražování nájemného nepřipravuje a naopak poskytuje občanům maximální možnou slevu.
Deník: Ono nám stejně od ledna sklapne. Ke zdražování se hlásí snad každá firma, takže od města je to milé a šlechetné gesto. Jen, aby vydrželo.

Čtvrtek
Jindřichohradecko – Na jindřichohradeckém náměstí Míru se ve středu v 18 hodin sešlo kolem 750 lidí, aby přidali tak svůj hlas k celonárodnímu projektu Deníku Česko zpívá koledy.
Deník: Vánoční zastavení po celodenním shonu je doslova balzám na duši a vůbec nevadí, že mrzne, jen praští. A my máme radost, že se akce díky občanům povedla.

Pátek
Jindřichův Hradec – Jindřichohradecký interligový házenkářský celek žen musel vrátit dotaci, je ve finanční tísni a o pomoc žádá město. Zastupitelé schválili devadesátitisícovou finanční injekci.
Deník: Dnes je všechno o penězích, a ty tečou hlavně do velkých sportů. Přitom ne každý může být slavný fotbalista či hokejista, ale dělá svůj sport s láskou. Bohužel, bez peněz to nejde.