Sobota
Jindřichohradecko – Sjezdovky jsou plné lyžařů, běžkaře ale trápí rozbité stopy. Čerstvě upravené trasy poškodily těžké stroje.
Deník: Jeden se o něco snaží, dělá něco pro dobrou věc, a pak přijede traktor a je po všem. Proč si lidi neváží práce těch druhých…

Pondělí
Jindřichohradecko – Prezidentská volba je u konce. Kromě dvanácti obcí vyhrál na Jindřichohradecku všude Miloš Zeman.
Deník: Jestli bude Miloš Zeman dobrým prezidentem také pro všechny obyvatele Jindřichohradecka, to se teprve ukáže. Snad ale tento výsledek nezpůsobí emigrační šílenství i v našem regionu.

Úterý
Suchdol nad Lužnicí – Suchdolští dobrovolní hasiči by mohli do konce roku konečně získat vytouženou novou cisternu. Podle nich je současná technika v žalostném stavu, město má názor opačný.
Deník: Nabízí se otázka, kdo ví o věci víc. Jestli ten, kdo s technikou každodenně pracuje a zná každý šroubek, nebo ten,  kdo o věci rozhoduje od stolu. Dokud se auto nerozsype cestou k zásahu, je vše ok.

Středa

Jindřichohradecko  – Epidemie chřipky neustupuje. Se zákeřnou nemocí se na Hradecku potýká stále více lidí a  situace se zřejmě ještě kvůli počasí zhorší.
Deník: Když byla v zimě ještě zima, neměla chřipka šanci, všechno prostě přimrzlo, zapadalo sněhem a hotovo. Teď zapadá tak akorát město, a kromě chřipky se do něj nikdo jiný nedostane.

Čtvrtek
Jindřichohradecko – Stavební povolení se v novém roce prodraží. Na zvýšení poplatků se ale lidé na Jindřichohradecku připravili. Žádosti podávali hlavně v prosinci.
Deník: Co nezdraží? Ale pravda, to by nebyl český rozum, aby nevymyslel nějaký fígl, jak aspoň trochu situaci obejít. Kdyby se tak ale dalo stejným způsobem připravit na všechna plánovaná zdražení…

Pátek
Jindřichohradecko  – Úřady práce krátí otevírací dobu. Přestože nezaměstnaných také na Jindřichohradecku stále přibývá, hodiny určené pro veřejnost se zkrátí v jednom týdnu o osm hodin. Důvodem je získání dostatku času na agendu spojenou s provozem úřadu.
Deník: No nevím, jestli to něčemu pomůže. Fronty nezaměstnaných a matek na mateřské jsou neodmyslitelnou součástí úřadu práce již nyní. Tak jak se s nimi chtějí vypořádat v kratším čase?