Sobota
Jindřichohradecko – Novorozené miminko, které minulý týden od anonymní matky převzali pracovníci jindřichohradeckého Klokánku provozovaného Fondem ohrožených dětí, putovalo na několik dní do nemocnice. Nyní čeká na další kroky úřadů.
Deník: Nezbývá, než chlapečkovi, jehož matka tajně porodila a zavolala na krizovou linku Fondu ohrožených dětí, popřát, aby brzy našel novou milující rodinu.

Pondělí
Jindřichův Hradec –  Zastupitelům začíná docházet trpělivost s chováním některých řidičů v ulicích města.Chtějí radary s fotobuňkou. Je to ale otázka peněz.
Deník: Jsou místa s omezenou rychlostí, kde asi policisté nemají šanci měřit s radarem, respektive není, kde potom řidiče zastavit. Že by dostávali pokutu poštou?

Úterý
Tušť –  Před klubem v místní části Suchdola nad Lužnicí – v Tušti se o víkendu strhla obrovská rvačka s cizinci ze sousedních Halámek. Čtyři útočníci čelí různým stíháním pro výtržnictví, pokus o ublížení a vyhrožování.
Deník: Několik lidí skončilo v péči zdravotníků. Mezi místními se proslýchá, že problémy s „novousedlými cizinci" se stupňují.                  

Středa
Jindřichohradecko – Nachlazených lidí v posledních týdnech sice přibývá, ale stále se nejedná o žádnou výjimečnou situaci. Je ale ideální doba na očkování proti chřipce.
Deník:  Asi pořád ale bude platit, že neléčená chřipka trvá týden a léčená sedm dní. Prostě to chce hlavně dobře vyležet.

Čtvrtek
Jindřichův Hradec – V rámci celorepublikové policejní akce zaměřené na takzvané growshopy, tedy obchody nabízející vše pro pěstování a zpracování marihuany, uvízla v pondělí v sítích policistů i prodejna a sklad v Horním Žďáru u Jindřichova Hradce.
Deník: Nechápu, proč je takový obchod několik let legální a pak někdo usoudí, že je všechno jinak a začne zátah.

Pátek
Albeř – Objížďka z Nové Bystřice na Slavonice ještě potrvá. Při opravě mostu v Albeři se vyskytly komplikace.
Deník: Jestli přijede Martin na bílém koni  a počasí nepovolí, tak se může oprava protáhnout do příštího roku.