Sobota
Jindřichův Hradec –  Novou povinností pro obce z dílny Unie je opatřit budovy takzvanými energetickými štítky, jakými jsou v současné době vybaveny například lednice nebo pračky. Jenom Hradec tak vydá kolem 300 tisíc korun.
Deník: V době krize se musí šetřit, ale co to stojí peněz.

Pondělí
Jindřichův Hradec – Na to, jak na nábřeží Ladislava Stehny co možná nejvíce zvýšit bezpečnost chodců, se zaměřila dopravní komise.
Deník: V dopravní špičce se kolony ale budou tvořit dál.

Úterý
Třeboňsko –  Řidiči musejí počítat s komplikacemi na čtyřproudové silnici v Třeboni, kde se opravuje most. V létě bude uzavírka ve  směru na Doubí.
Deník: A rekreanti opět budou bloudit.

Středa
Jindřichohradecko – Zejména v menších obcích, které leží na trase směrem na Brno, obyvatelé trpí zvýšenou frekvencí především kamionové dopravy a až začnou opravy dálnice, může být ještě hůř.
Deník: Vyhnout se mýtnému, ať to stojí, co to stojí, je zásadou řady řidičů kamionů.

Čtvrtek
Jindřichohradecko – V mnoha městech a obcích se blíží termín pro zaplacení poplatku za svoz a likvidaci komunálního odpadu, někde již čas vypršel. Přesto řada lidí neplatí, a to i několik let.
Deník: Co na tom, že se neplatiči zvyšuje dluh. Vymahatelnost není velká.

Pátek
Třeboň – Cestovní kancelář Bolero skončila, protože s ní žádná pojišťovna neuzavřela smlouvu a bez ní to nejde. Stovky lidí na zaplacené zájezdy už neodjedou.
Deník: Místo vysněné dovolené budou mít starosti, jak získat peníze zpět.