Sobota
Jindřichův Hradec –  Letošní prázdniny budou v Jindřichově Hradci pravděpodobně o něco veselejší než dříve. Radní se rozhodli prodloužit dobu, po kterou smějí hospodští provozovat předzahrádky až do půlnoci.
Deník: Snad to aspoň trochu pomůže oživit město, které je jinak už od chvíle, kdy se zavřou obchody v centru, jako po vymření. Trochu se ale bojím, že se ozvou hlasy proti, které si budou stěžovat na rušení nočního klidu…

Pondělí
Dačice – Autobusové nádraží, respektive nepořádek v budově a okolo, se opakovaně stalo terčem kritiky dačických občanů. Pomohlo až zamykání čekárny. Otevřená je jen v době příjezdů a odjezdů spojů.
Deník: Hlavně, aby to nedopadlo jako na vlakovém nádraží ve Veselí, kde je čekárna ze stejných důvodů zavřená pro všechny a celoročně. Čekání v zimě…skutečně nic moc.

Úterý
Jindřichohradecko – Šortky lidé vyměnili za kabáty a teplé bundy. Téměř letní počasí vystřídal sníh.
Deník: My čekali jaro a zatím přišel mráz…naštěstí jen na skok a jarní teploty i sluníčko se nám zase záhy vrátilo. Snad to tak už i zůstane.

Středa
Jindřichův Hradec –  Podnikatelé mají obavy z pěší zóny na jindřichohradeckém náměstí. Obávají se odlivu zákazníků a obtíže očekávají i při zásobování svých podniků zbožím. Náměstí Míru se podle nich kvůli tomu stane mrtvou zónou.
Deník: Co uděláte, když narychlo potřebujete něco vyřídit ve městě a nemáte na to opravdu celý den? Snažíte se zaparkovat co nejblíže centru, odkud máte ke všemu nejlepší přístup. Už teď je parkování v Hradci dost složité. Nyní navíc ubudou další místa a už vidím to nadšení někoho, kdo potřebuje na skok do banky nebo do  obchodu na náměstí, jak tam běží třeba od Jitřenky. Žádná dálka, dalo by se říct…ale čas jsou peníze…

Čtvrtek
Jindřichův Hradec –  Ani po roce se situace pracovnic jindřichohradeckého Klokánku, který provozuje Fond ohrožených dětí, nezlepšila. Mnohé tety stále čekají na lednové výplaty a některé ještě nedostaly ani tu prosincovou. Nejdřív se musí zaplatit elektřina.
Deník:  A kdo zaplatí elektřinu u nich doma? Štěstí pro děti z Klokánku je, že tyhle tety svou práci berou spíš jako poslání.

Pátek
Jindřichův Hradec – Kvůli hokeji jsou i ostatní sportovci bez peněz. Hradečtí zastupitelé neschválili klubům dotace. Na vině je situace v KLH Vajgar.
Deník: Neskutečné, jak můžou na problémy jednoho spolku doplatit i ti, kteří s nimi mají pramálo společného.