Sobota
Třeboň – Zejména proto, že je Třeboňsko rájem pro milovníky cykloturistiky, rozhodlo se město ve spolupráci s městskou policií zahájit projekt evidence jízdních kol. Slibují si od toho jednodušší dohledání majitelů později nalezených kol.
Deník: Hlavně je třeba nejdříve najít kolo, případně zloděje.

Pondělí
Jindřichohradecko – Práce záchranářů není jednoduchá sama o sobě a ještě, když musí čelit agresivnímu člověku, kterému se snaží pomoci. Před několika dny se takový případ stal na jednom z jindřichohradeckých sídlišť.
Deník: Práce záchranářů je boj o zdraví, častokrát i o to své.

Úterý
Jindřichův Hradec – Jindřichohradecké školy skládaly městu účty ze svého hospodaření. Každoroční účetní uzávěrka dopadla lépe, než mohl kdokoliv doufat. Ušetřilo se hlavně na energiích.
Deník: Je vidět, že investice do zateplování nejsou zbůhdarma vyhozené peníze.

Středa
Jindřichohradecko – Podvodné e-maily, které vyzývají k okamžitému zaplacení dlužné částky okolo osmi tisíc korun, dorazily tento týden i na Jindřichohradecko.
Deník: Nejhorší je, že v dnešní době přehršle soukromých exekutorů, vymáhacích a inkasních agentur a nebankovních půjček, kdy každý dluží každému, může takovým filutům leckdo skočit na špek.

Pátek
Nová Bystřice –  Sto hektarů lesů, tedy majetek ve výši zhruba 20 až 30 milionů korun, znovu získala do svého majetku Nová Bystřice. Z dlouhodobých sporů se státem, který odmítal městu lesní plochu vydat, tak vyšla jako vítěz.
Deník: Je dobré vědět, že David stále může přemoct Goliáše.