Samson (kocour, kastrovaný) - Samson je mohutný (váží cca 5 kg), krásně stavěný kocourek. Je trošku plašší, ale pokud si ho „ulovíte“, tak nijak neprotestuje. S ostatními kočičkami vychází dobře, je čistotný.

Tornádo (kocour, kastrovaný) - Tornádo byl zprvu dost obezřetný, ale jakmile zjistil, že se mu neublíží, je z něj mazel. Vyloženě se kontaktu dožaduje. Musí ale nové lidi nejprve poznat, takže při prvním setkání se bude nejspíš schovávat. Jakmile vás pozná, budete z něj mít skvělého společníka. S ostatními kočičkami vychází dobře, je čistotný.

Požár výškového domu, 8. srpna 2020 V Bohumíně.
Lidé hořeli a skákali ven, popsala svědkyně tragický požár v Bohumíně

Želva (kočka, kastrovaná) - Želva je krásná kočička, která o lidi jeví zájem, nicméně před rukou zatím trochu uhýbá. Když ale vydržíte, sama za vámi přijde. Neprojevuje se nijak agresivně, nesyčí, neškrábe, můžete ji hladit i chovat. Chce to chvilku čas, než svému člověku uvěří, ale pak je z ní skvělý společník. S ostatními kočičkami vychází dobře, je čistotná.

Sparkla (kočka, kastrovaná) - Sparkla je krásná kočička, trošku plašší, před cizími lidmi se zatím trochu schovává. Bude potřebovat čas, než si na nové majitele zvykne. S ostatními kočičkami vychází dobře, je čistotná.