Cherry - bullí třešinksa
Sbírali jste někdy nezralé třesně? Vsadím se, že byly nic moc a žádné terno jste tím nezískali. Některé věci prostě musí uzrát, musí dostát svému času a pak teprve jsou perfektní. Stáří to je něco podobného. Mládí je jankovité, plné blbnutí a zlobení, chyb a omylů. V zralosti je klid, rovnováha, nadhled a vděčnost za každý prožitý den. A taková je Cherry. Odhadem desetiletá, vyrovnaná, klidná, ke psům víc než tolerantní, uvážlivá a vděčná. Vděčná za společnost člověka, dobré jídlo, procházku a měkký a teplý pelíšek.
Cherry rozhodně hledá páníčka, jehož života by se stala součástí, chce bydlet uvnitř, ať už v bytě či v domku. Není to pes ven, na zahradu - z fyzických dispozic i psychických potřeb. Je velice nenáročná, potřebuje být součástí, ale je klidnou a nenápadnou součástí. Na vycházkách se chová ukázněně, spolupracuje a všímá si člověka. Jízda autem jí nedělá žádný problém.

Sibyla
Je to odhadem 8 let stará ovčanda, je na svůj věk velmi aktivní, miluje procházky, na kterých se chová ukázněně a dělá člověku tu nejmilejší společnost. Jako správná ovčanda je učenlivá, spolupracující a velmi snaživá, moc ráda pracuje za nějakou dobrou odměnu nebo pohlazení. Hračky už ji příliš nezajímají, je to přece dáma a ne neobratné štěně. Velice zodpovědně a věrně svému plemenu si střeží před kýmkoliv neznámým svůj prostor.
Sibyla hledá domov u rodinného domku se zahradou, je vynikající hlídač a určitě svému novému páníčkovi dobře v tomto směru poslouží. Hledá člověka povahou klidného a zkušeného, který jí dá dostatek času, aby si na něj a na svůj nový domov zvykla. Sibyla neměla v životě na růžích ustláno a její důvěra v člověka není "na první dobrou", je proto potřeba ji v útulku několikrát navštívit a vytvořit zde základ budoucího vzájemného vztahu. Hodí se k odrostlým dětem, které ji nepřekvapí nečekaným chováním. Co se týče ostatních zvířátek, Sibyla se zatím nijak neprojevuje.

Zájemci o adopci mohou psát na e-mail utulek@tstabor.cz nebo volat na 778 465 467.