Čtyři zápasy, čtyři vítězství, navíc vy jste v každém z těch čtyř utkání skóroval. Naposledy s Doubravkou dokonce hned dvakrát. Ala taky jste neproměnil penaltu…
.To mě mrzelo, ale ke konci mi to tam stejně padlo. Červ (Martin Červený – pozn.) mi tam dal ideální centr a mně se to povedlo hlavou dobře trefit přes brankáře na zadní tyč. Myslím, že to byl docela pěkný gól…

Neméně hezký jste málem dal pár vteřin předtím, kdy jste se snažil zdálky přehodit gólmana, jenž byl z branky venku. Co tomu chybělo?
Brankář to ještě nějak stačil vyškrábnout a šlo to těsně vedle. Já těch šancí měl víc, ale něco vždycky chybělo.

Možná vám spíš sedí post hroťáka, kde ale tentokráte operoval Fortune Bassey?
Spíš jsem opravdu zvyklý na hrotu, ale na záloze to zase mám víc odkryté, mám tam víc prostoru a častěji se dostávám k balonu.

Když jsme zmínili Fortuneho, hodně byli ti čtyři ligoví pendlové znát?
Samozřejmě, kvalita hry šla hodně nahoru, kombinace fungovala perfektně. Řekl bych, že byla radost se na to koukat…

Ve čtyřech kolech jste ještě neztratili ani bod. Nemrzí vás ale, že jste po třech zápasech s nulou teď dostali první gól v soutěži?
Mrzí nás to, jedno zaváhání a dvě minuty před koncem nám to tam padlo. Škoda.

Zatím jen vyhráváte, je vaším cílem zabojovat o postup do třetí ligy?
Chceme se držet na špici, ale těžší soupeři nás ještě čekají. Nicméně v podobných výkonech, jaký jsme předvedli teď proti Doubravce, bychom chtěli pokračovat.

VÝHRY 5:1 ODPOVÍDÁ DĚNÍ NA HŘIŠTI
Po prvních čtyřech kolech nového ročníku fotbalové divize je béčko prvoligového Dynama v tabulce beze ztráty jediného bodu druhé jen o skóre za prvními Přešticemi.

Dobrou formu mladíci Dynama potvrdili i výhrou 5:1 nad Doubravkou. „Výsledek odpovídá dění na hřišti,“ netajil se po zápase trenér Jindřich Tichai svou spokojeností. Ani inkasovaný gól, vůbec první v soutěži, ho nijak nerozhodil: „Dostat gól za stavu 5:0 na 5:1 dvě minuty před koncem, s tím se dá bez problému žít,“ usmál se, byť vzápětí dodal, že udržet nulu si hráči přáli. „Mít čtyři nuly po sobě, to by bylo moc hezké, klukům za jejich přístup ale je třeba poděkovat. Stejně tak i za to, s jakým úsilím pracují i na tréninku,“ ocenil.

Zápas dle něj byl prakticky rozhodnut v úvodních dvaceti minutách, kdy mladíci Dynama vedli už 3:0 a kdy dva z těch tří gólů vstřelil ligista Fortune Bassey. „Čtyři ligoví pendlové nám hodně pomohli, ale tak to má být, když někdo přijde z prvoligového týmu, musí být rozdílovým hráčem,“ zdůraznil (dalšími pendly byli Mészáros, Skovajsa a Kopečný).
V sobotu hraje béčko Dynama v M. Lázních.