Centropen Dačice – Meteor Tábor 3:4 (2:0)

Jan Beneš, trenér Dačic: „Utkání se hrálo ve svižném tempu, oba týmy vysoko napadaly a nutily soupeře k chybám. Nám tato taktika přinesla ovoce v první půli, kdy jsme dali dva góly, které vstřelil Peňáz a já ze standardky, ale bohužel jsme nepřidali uklidňující třetí trefu. Druhý poločas se pro změnu nesl v režii hostů, kteří z tlaku vytěžili více šancí a gólů než my v úvodním dějství a obrátili výsledek na 2:4. Snížili jsme až minutu před koncem zásluhou Votavy, takže na vyrovnání už nám nezbyl čas. Vzhledem k tomu, že v první půli jsme byli lepší my a ve druhé Meteor, spravedlivější by byla remíza, ale nedá se nic dělat.“

Branky: 6. Peňáz, 34. Beneš, 90. M. Votava – 54. a 86. Sedláček, 58. Kollárik (pen.), 70. Kolář. ŽK: Chyška – Pecka, Kolář. Rozhodčí: Pečenka – Kovařík, Syrovátka. Diváci: 87.

Dačice: V. Zejda – Máša (46. V. Moučka), T. Zejda, Chyška, M. Moučka – Přikryl (55. Šlápota), Brtník, M. Votava, Beneš, Peňáz (60. Vítkovský) – Křivánek (66. Lovětínský).

Lokomotiva Veselí nad Lužnicí – TJ Nová Včelnice 1:0 (0:0)

Vladimír Bervid, trenér N. Včelnice: „Absolvovali jsme další utkání, které vám otráví víkend… Domácí se mimo jediné střely, která skončila těsně vedle tyče, za celý zápas k ničemu nedostali. Naše obranná fáze v čele s gólmanem likvidovala a sbírala všechny jejich pokusy. Byli jsme na tom lépe fyzicky i technicky, ale úplně nám nevycházela finální fáze. Do zhuštěné obrany jsme kazili lehké poslední přihrávky a když už jsme se probili do střelecké pozice, místo střely jsme vymysleli nesmyl. V 89. minutě kopalo Veselí roh, míč propadl celým vápnem až k druhé tyči, kde jej náš hráč chtěl odkopnout do bezpečí, ale v přehuštěném prostoru bohužel trefil protihráče, od něhož se balon odrazil do sítě. Teď hrajeme dvakrát doma a musíme to konečně zlomit. Není možné, abychom prohrávali takováto utkání.“

Branka: 89. Čížek. ŽK: Kadlec – D. Jaroš. Rozhodčí: Novotný – Kříž, Valeš. Diváci: 60.

N. Včelnice: Koudelka – Vokuš (56. Hornát), Malý, Šlapanský, P. Jaroš – D. Jaroš – Petráš, Němečekm, Mareš – Didek, Horák (60. Tuček).