Že se na Jindřichohradecku bude o post předsedy po odstupujícím Marku Janíčkovi ucházet, avizoval delší dobu pouze Marek Černoch (48 let) z Chlumu u Třeboně. Protikandidát v podobě Jana Pytla z Rapšachu mu přibyl až těsně před uzávěrkou nominací. Jejich souboj v tajném hlasování vyzněl zcela jasně, když jej Černoch ovládl v poměru 32:5 a stal se tak novým předsedou výkonného výboru OFS.

„Získal jsem velmi silný mandát, což je pro mě zavazující. Této důvěry si nesmírně vážím a chtěl bych za ni klubům moc poděkovat. Budu se je snažit nezklamat a být pro všechny dobrým předsedou. Prvním úkolem je seznámit se dopodrobna s veškerou agendou, která k této funkci patří, a pak už přijdou na řadu další věci. Ty běžné, i ty, které fotbal v okrese nejvíce trápí,“ prohlásil po svém zvolení nový šéf fotbalistů v okrese Marek Černoch, jinak podporovatel iniciativy F-evoluce, jež bojuje za očistu fotbalu.

Do voleb šel s šestičlenným týmem, který v tajné volbě obsadil všechna křesla ve výkonném výboru. Nejvíce hlasů obdržel Miroslav Brož (38), následují Petr Krejník (33), Ivo Ježek (32), Josef Bastl (32), Jozef Košťál (29) a Josef Novák (28). Neuspěli Radek Herzog (15) a Tomáš Hanes (12). Jaromír Chlaň, jenž figuroval v původním seznamu uchazečů, na poslední chvíli svou kandidaturu stáhl.

Aklamací proběhly volby do revizní komise, která bude pracovat ve složení Jan Hrubý, Jan Maňhal a Josef Míchal.

Výkonný výbor OFS J. Hradec

Předseda: Marek Černoch

Místopředseda: Ivo Ježek (hospodářská komise)

Členové výkonného výboru: Miroslav Brož (komise rozhodčích), Petr Krejník (komise mládeže), Josef Bastl, Jozef Košťál (sportovně technická komise), Josef Novák (disciplinární komise)

Odvolací a revizní komise

Předseda: Jan Hrubý

Členové: Jan Maňhal, Josef Míchal