Martin Vozábal do Dynama přišel z Tábora v 15 letech a prožil zde i převážnou část své hráčské kariéry. Prošel všemi mládežnickými reprezentacemi až po jednadvacítku, v jejímž dresu reprezentoval na olympijských hrách 2000 v Sydney.V Dynamu po skončení hráčské kariéry působil jako trenér i funkcionář a posledních šest let byl jako generální manažer nejvyšším představitelem klubu.

V závěru minulé sezony, kdy se novým majitelem Dynama stal JUDr. Vladimír Koubek, se Vozábal posunul na post sportovního manažera. „Ulevím mu od jeho starostí, které v posledních letech měl. Klub řídil sám, bylo to opravdu velké sousto. Teď bude mít na starosti sportovní úsek,“ uvedl na tiskovce v květnu po svém převzetí funkce nový majitel Dynama.

Martin Vozábal své odvolání Deníku potvrdil: "Je to pro příliš čerstvé, přišlo to jako blesk z čistého nebe. V tuto chvíli se ale k tomu ještě blíže vyjadřovat nechci," řekl.

Vladimír Koubek byl v úterý na jednání v Praze a Deníku slíbil, že po návratu do Českých Budějovic se k aktuální situaci v managementu klubu vyjádří. Těsně před uzávěrkou tohoto vydání Deníku se ozval s tím, že se jednání v Praze protáhlo, ale informaci o Vozábalově odvolání potvrdil. „Oficiální zprávu vydáme ve středu,“ dodal.