V mužstvu prvoligového nováčka panuje po zmíněné sérii velká pohoda. „V zápase proti Spartě jsme byli spokojeni jak s výsledkem, tak hlavně s tou hrou, s jakou jsme se tam prezentovali,“ pochvaloval si trenér David Horejš a vyzdvihl i nasazení a odvahu svých hráčů. „Kladli jsme jim na srdce, aby se nebáli hrát, a to splnili,“ dodal.

O velké bojovnosti, s jakou fotbalisté ligového nováčka na Letné hráli, svědčí i šest žlutých karet. Nepříjemné je, že jednu viděl i Ivan Schranz, pro něhož byla už čtvrtá. „To je samozřejmě velká škoda, protože Ivan se v posledních zápasech dostal do vynikající formy a bude nám v Jablonci citelně chybět,“ litoval trenér Dynama. „Věřím ale, že jeho absenci dokážeme nahradit,“ podtrhl Horejš a připomněl, že v Jablonci k dispozici zase naopak bude Havelka, jenž na Letné jako hostující hráč Sparty hrát nesměl.

Až na Schranze a dlouhodobé rekonvalescenty by černobílí měli být v Jablonci v plné síle. „Nějaké drobnější šrámy máme, avšak věřím, že do nedělního zápasu budou všichni v pořádku,“ přál si před cestou na sever Čech trenér Horejš.

Jablonec před týdnem na Slovácku, kde remizoval 1:1, postrádal zraněné Matouška a Kratochvíla, pro karty chyběli Krob a Jovovič. Pro zranění navíc nedohrál tvůrce hry Hübschman. „Bude nám zřejmě chybět delší dobu,“ vraštil čelo trenér Petr Rada.

Na sever Čech jede ligový nováček po šesti zápasech za sebou bez prohry s optimismem, ale i s pokorou. „Čeká nás stejně těžký zápas jako na Spartě,“ zdůraznil Horejš, dle něhož hlavně směrem nahoru má Jablonec obrovskou sílu. „Ať Doležal, Sýkora, Jovovič a další hráči, prostě úderná síla Jablonce je veliká. Věřím však, že jsme schopni se i v Jablonci o body porvat,“ uzavřel trenér Dynama.