„Konečně jsme v soutěžním utkání vyhráli i doma a věřím, že na to navážeme také v lize v neděli doma proti Hradci Králové,“ zdůraznil po pohárové výhře s Vlašimí 3:1 asistent trenéra Dynama Jan Baránek, jenž pohárový duel s Vlašimí hodnotil.

Hradec Králové, který v lize je čtvrtý, před cestou na jih Čech vyhrál pohár v Chlumci 4:0. „Čeká nás velice silný soupeř, ale věřím, že sérii zápasů v lize doma bez výhry konečně zlomíme,“ zdůraznil kouč Dynama Jozef Weber.

Ve II. lize Táborsko, které ve středu v poháru s Brnem přišlo o postup až v samém závěru, se v neděli od 15:30 hod. střetne na hřišti v Kvapilově ulici s Varnsdorfem.

Ve III. lize v sobotu béčko Dynama hostí od 11 hod. Karlovy Vary. „A už nutně potřebujeme zvítězit. Klukům věřím, že se to zvládnou,“ uvedl po těsné prohře v Přešticích trenér Dušan Žmolík. 

Fotbalisté FC Písek po výhře 3:1 s béčkem Dukly Praha hrají v sobotu v Sokolově (10:15).

V divizi hraje v sobotu na svém hřišti jen Č. Krumlov, který hostí Doubravku (od 10:30). Zbývající sobotní střetnutí: Aritma Praha – Lom (10:15), Tochovice – Soběslav (15) a Rokycany – Katovice (15:30).

V I. lize dorostu Dynamo 19 hraje v sobotu ve Zlíně (14).

AKCE PRO FANOUŠKY
Vedle prvoligového fotbalu se o víkendu v jihočeské metropoli hraje už v sobotu i extraligový volejbal Jihostroj – Beskydy a v neděli extraligový hokej Motor – Třinec. Po dohodě všech tří klubů budou mít permanentkáři Dynama, Motoru i Jihostroje na zápasy obou dalších klubů po předložení permanentky slevu dvacet procent.