Fotbalisté Velenic remizovali se Staňkovem, Kunžak si zajistil výhru až v nastavení

JAROŠOV – SUCHDOL B 4:2 (2:1)
V kvalitním a slušně hraném střetnutí se hostující celek sice ujal vedení, ale Jarošov ještě do přestávky stačil vývoj zvrátit. A když po přestávce kanonýr Jan Musil připojil ještě dvě trefy, kterými zkompletoval svůj další hattrick v letošní sezoně, nebylo o vítězství Jarošova pochyb. Suchdol v závěru už stačil pouze korigovat.
Branky: J. Musil 3 (jedna z 11), R. Petrů – Císař 2. Rozhodčí: Přikryl. ŽK: 3:2. Diváci: 80. (my)

KUNŽAK – H. ŽĎÁR 3:2 (2:0)
Favorizovaným domácím se v úvodním dějství herně příliš nedařilo, ale i přes převahu Žďáru dokázali vsítit dva góly. Po obrátce hosté soupeře ještě více zatlačili a dočkali se vyrovnání. O šťastném vítězství Kunžaku rozhodl v nastavení Rozporka, zápasu by však více slušela remíza.
Branky: Winkler 2, Rozporka – Šablatura, Jarkovský. Rozhodčí: Janíček. ŽK: 2:1. Diváci: 30. (pp)

Č. VELENICE – STAŇKOV 2:2 (1:1)
Staňkov poslal do vedení v 10. minutě krásnou střelou z trestného kopu Černoch. Lokomotiva pak dlouhé minuty dobývala hostující svatyni, ale vyrovnat se jí povedlo až před přestávkou. I po změně stran měli domácí převahu, ale chytře hrající Staňkov z ojedinělého brejku v 70. znovu získal vedení, na které však České Velenice dokázaly o dvě minuty později odpovědět vyrovnávací trefou Bittengla.
Branky: Kopecký, Bittengel – Černoch, Vonka ml. Rozhodčí: Švec. ŽK: 6:2. Diváci: 50. (kli)

ČÍMĚŘ – STRMILOV 7:2 (2:1)
Číměř postrádala sedm hráčů kádru a navíc od 10. minuty prohrávala. Jenže ve druhém poločase domácím fotbalistům vyšlo vše, nač sáhli, a tak si nováček nakonec odvezl krutý debakl, o který se postaral především zkušený harcovník Jan Drábik.
Branky: J. Drábik 4, Šafra, Kodada, Netrval – Janák, Cejpek. Rozhodčí: Filo. ŽK: 1:3. Diváci: 90. (fa)

STUDENÁ – Č. VELENICE 3:1 (1:0)
Skóre vyrovnaného duelu se měnilo už v 1. minutě, kdy se trefil Dvořák, hostující celek manko dokázal smazat hned po přestávce z pokutového kopu. Studená však zásluhou svého ostrostřelce nakonec utkání dokázala dotáhnout do vítězného konce, ale Český Rudolec pod Javořicí rozhodně nepůsobil dojmem celku, který v letošní sezoně ještě nebodoval.
Branky: Dvořák 3 – Zamazal (11). Rozhodčí: Svítil. ŽK: 2:1. Diváci: 90. (lin)

HALÁMKY – HRANICE 0:1 (0:0)
V místním derby nebyli hosté lepší, ale šťastnější. O jejich výhře rozhodl ve druhém dějství Stiskala. Střetnutí mnoho šancí nenabídlo, hra se odvíjela především mezi oběma vápny.
Branka: Stiskala. Rozhodčí: Kříž. Diváci: 40. (saz)

ST. HOBZÍ – STRÁŽ 0:4 (0:2)
Ze tří šancí dokázala Stráž v prvním poločase dvě využít, domácí naopak těsně před přestávkou svoji tutovku zahodili. Po změně stran hráči Starého Hobzí ve snaze nepříznivý vývoj změnit vrhli všechny síly do útoku, ale jejich střelecké trápení nemá konce a hostující tým navíc dokázal potrestat okénka v jejich obraně. V dresu Stráže se hattrickem blýskl třeboňský házenkář Jiří Kostelecký, který při absenci několika hráčů po letech oblékl fotbalový dres…
Branky: Kostelecký 3, Vostrý. Rozhodčí: Maňhal. ŽK: 1:1. Diváci: 30.

PROGRAM 7. KOLA (2. – 3. 10)
Stráž – Kunžak (ne 16)
Hranice – St. Hobzí (so 15.30)
Č. Rudolec – Halámky (so 16)
Strmilov – Studená (so 16)
Staňkov – Číměř (so 10.30)
Suchdol B – Č. Velenice (ne 16)
H. Žďár – Jarošov (so 16)