Centropen si odvezl vysokou porážku ze Soběslavi a obsadil konečnou devátou příčku, hráči od Vajgaru si pak připsali skalp postupujícího Ševětína na jeho půdě a skončili na lichotivé šesté pozici.
Divizní Hradec a Třeboň si utkání 30. kola předehrály, oba celky skončily na posledních dvou místech tabulky a po roce padají do jihočeského přeboru.

KRAJSKÝ PŘEBOR
SOBĚSLAV – DAČICE 4:0 (1:0)
Roman Bujdák, trenér Centropenu Dačice (9.): „Tak, jak jsme jaro začali, tak jsme jej i skončili. Na úvod jsme prohráli v Oseku 0:4, nyní stejným výsledkem v Soběslavi. Co se událo mezitím však bylo velmi pozitivní a výsledkem je nejen záchrana, ale i nejlepší umístění Dačic za dobu působení v krajském přeboru. Na půdu třetího týmu tabulky jsme jeli s čistou hlavou, domácí tým nás předčil zejména v tom, jak se svými šancemi dokázal naložit. První inkasované brance předcházela příležitost našeho Šimánka, brzy po změně stran pak přišla chyba v defenzivě a druhý gól v naší síti, což byl rozhodující moment. Soběslav pak ještě vítězství zvýraznila po dvou standardkách. Nenastoupili jsme v optimální sestavě, na střídání jsme měli pouze jednoho dorostence a ne zcela zdravého Tomana, ale z této porážky žádnou tragédii neděláme."

CENTROPEN DAČICE
T. Ferdan – Beníček, Celý, Nosek, Vacuška – Kněžínek, Točík, Jelínek, Šimánek (72. Svoboda) – Janák, Jindra (77. Toman).

I. A TŘÍDA
ŠEVĚTÍN – J. HRADEC B 3:4 (0:3)
Radim Kvitský, trenér FK J. Hradec B (6.): „Soupeře jsme od první minuty svým výkonem zaskočili. Domácí hráči už asi byli myšlenkami na své dokopné, na níž slavili postup do krajského přeboru. Už ve 4. minutě jsme po faulu na Beránka kopali penaltu, kterou proměnil Pavel Völfel. Pak nám sudí neuznal gól Filipa Votavy, nastřelili jsme konstrukci branky a v jednom případě vykopával ševětínský stoper míč z brankové čáry. V 39. minutě se konečně trefil Filip Votava a tříbrankový náskok nám o minutu později zajistil Michal Völfel. Kdybychom v první půli proměnili všechny své šance, mohl být zápas rozhodnutý. Po změně stran jsme však zazdili další dvě tutovky, a tak se ke slovu dostali domácí, kteří v 52. a 65. minutě snížili na 2:3. Naštěstí se vzápětí prosadil Beránek a Ševětín už stačil jen korigovat výsledek. Za zmínku stojí ještě fakt, že jsme od 85. minuty dohrávali v deseti, když byl vyloučený Králíček. Vystoupení v I. A třídě jsme uzavřeli vítězstvím na půdě vítěze a úspěšnou sezonu jsme zakončili na šestém místě tabulky. Co bude s hradeckým béčkem dál, o tom tento týden rozhodne výkonný výbor klubu."

FK J. HRADEC B
T. Cettl – Chyška, M. Völfel, Králíček, M. Votava – Voldán (65. Šmíd), Beránek, Koutný, P. Völfel – Kubinec, F. Votava.