DAČICE – ZLIV 7:0 (5:0)
Petr Musil, vedoucí mužstva Centropenu Dačice (2. místo): „Podruhé v řadě jsme doma hráli proti týmu ze dna tabulky a oproti zápasu se Čtyřmi Dvory jsme k němu tentokrát přistoupili mnohem zodpovědněji. Od počátku jsme měli drtivý tlak a kluci navíc dokázali proměňovat šance, takže jsme mohli hrát uvolněně a po úvodní půli bylo o osudu střetnutí rozhodnuto. Druhé dějství se už dohrávalo tak trochu z povinnosti, přesto jsme ještě dvakrát dokázali rozvlnit síť. Vítězství bych nechtěl přeceňovat, odevzdaný soupeř pro nás nebyl úplně přesným měřítkem. Za potěšující lze však rozhodně označit výkon obou útočníků Míry Mikšíčka a Tomana. První z nich se trefil čtyřikrát, druhý dal dva góly a navíc vzorně spolupracovali. Po minulém zápase dostali vyčiněno, takže si to nejspíš vzali k srdci. Nyní jedeme do Hrdějovic, kde se nám dlouhodobě nedařilo, ale naposledy jsme tam dokázali vyhrát, tak uvidíme."

CENTROPEN DAČICE
Vaverka – Černý, Kněžínek, Celý, Kiessling – Jindra (76. Matěj Mikšíček), M. Ferdan (57. Krtek), Brandl, P. Novák (64. Popjak) – Mir. Mikšíček, Toman.

OLEŠNÍK – N. BYSTŘICE 1:3 (0:1)
Václav Tkalců, předseda Jiskry Nová Bystřice (4.): „Naší snahou bylo především napravit si pošramocenou reputaci z předchozích dvou utkání venku, v nichž jsme inkasovali dohromady devět gólů. Kromě Feytla už jsme byli kompletní, do obrany se vrátil stoper Steklý, a to bylo znát. Snažili jsme se hlavně hrát zodpovědně v defenzivě, což se nám dařilo a náš čas přišel ve 43. minutě, kdy se prosadil Pacholík a zajistil nám vedení. Dlužno dodat, že už předtím jsme měli tři velké šance, po nichž však míč za zády domácího brankáře neskončil. Po přestávce jsme zhruba dvacet minut jsme museli čelit náporu domácích, ale přečkali jsme to a znovu jsme udeřili. V 74. minutě se po pěkném sólu zapsal mezi střelce Kuchař a o tři minuty později přidal třetí úspěch krásným lobem Havel. Tento náskok nás uspokojil a Olešníku jsme dovolili skórovat, což mě mrzí, neboť jsem si přál, abychom vzadu udrželi nulu. Ale jinak jsme s výkonem a hlavně ziskem tří bodů spokojeni. Na tento výsledek bychom rádi navázali v nadcházejícím sobotním domácím střetnutí s Lišovem, jemuž chceme oplatit podzimní porážku a hlavně dobrou hrou potěšit naše výtečné fanoušky."

JISKRA NOVÁ BYSTŘICE
Plachý – Chuda, Steklý, Bobál, Vajda – Mihula, Budoš, Kuchař (90. Kostka), Melzoch (76. Beneš) – Havel, Pacholík (80. Kratochvíl).