J. HRADEC – TŘEBOŇ 0:3 (0:2)

Ivo Ježek, předseda FK J. Hradec 1910 (7.): „Přiznám se, že tohle utkání se mi těžko hodnotí a zřejmě jsme v něm předvedli nejméně zdařilý výkon v celé jarní části. V derby jsme chtěli soupeři oplatit těsnou podzimní porážku, ale nepovedlo se to. Míč jsme po většinu času měli sice pod kontrolou, ale třeboňský celek nám uštědřil velkou lekci z produktivity, takže optická převaha nám nebyla vůbec nic platná. Zvlášť když jsme se vůbec nemohli dostat do zakončení. Nahlodal nás i rychlý úvodní gól, který jsme si dali sami. Ale jinak musíme uznat, že hosté zvítězili zaslouženě. Nás nyní čeká závěrečné utkání ve Vodňanech, kde bychom chtěli uhrát takový výsledek, abychom v tabulce zůstali právě před nadcházejícím protivníkem, to znamená získat aspoň bod."

FK J. HRADEC 1910
Hulík – Hejl, Císař, O. Černoch, Blažek (50. Houška) – Voldán, Houdek, Frühauf, M. Šenkýř (76. Fučík) – Beneš, Kučera.

Marcel Tomášek, trenér Jiskry Třeboň (9.): „Je pravda, že jsme se už ve 4. minutě ujali se štěstím vedení, když si domácí dali vlastní gól, a také, že Hradec měl prakticky po celý zápas mírnou převahu, ale naše obrana fungovala velice zodpovědně a domácí jsme drželi na distanc, takže jejich akce v drtivé většině případů končily už před šestnáctkou. My naopak byli směrem dopředu nebezpečnější a kromě dvou gólů Rossmannna jsme mohli přidat i další. Třeba akce Ždimery či Janouška po tom doslova volaly. Herní formu z poslední doby bychom nyní rádi potvrdili v závěrečném střetnutí doma s Lažišti. Pro nás je tak trochu škoda, že sezona končí, neboť v poslední době se na hru, kterou tým předváděl, dalo docela dobře koukat."


JISKRA TŘEBOŇ
J. Skála – Kolský, Havlík, Wolf, Novák (68. Šimánek) – Sláma (76. Raček), Šafránek, Ždimera (85. T. Skála) Holý – Janoušek, Rossmann.