Bohužel zůstalo jen u přání, Olympia vyhrála 1:0… Hosté sice už ve 2. minutě kopali první roh, poté už ale iniciativu převzali Jihočeši, jimž se k Wermkemu na marodku přidal také Řezáč, takže v obranné čtveřici do základu naskočil Havel.

V 7. min. bylo Dynamo blízko vedoucímu gólu, když sám na bránu běžel Sajčič, vracející se Fišl ale stačil míč odkopnout z prázdné brány.
To hosté o čtvrt hodiny později měli v koncovce více štěstí – Pešek přišel uprostřed hřiště o míč, Vasilelou prošel až do velkého vápna a nekompromisní ranou poslal míč do sítě – 0:1.

3. utkání semifinále WSM ligy Kladno - Č. Budějovice
Ještě vykřesali jiskřičku naděje

Domácí ve snaze vyrovnat sice pak měli více ze hry, do šancí se přes pozorné zadáky Olympie příliš nedostávali. A když už se ve 28. minutě Pešek na dostřel dostal, brankář Stejskal jeho ránu z úhlu stačil vyrazit. Činit se ale musel i na druhé straně Staněk, jenž v závěru první půle měl plné ruce práce s nebezpečnými střelami Katidise a Vernera.

V začátku druhé půle podél pravé lajny utekl az do vápna Hašek, dal míč pod sebe na Sajčiče, jeho střela levačkou z otočky ale šla nad Stejskalovu branku.

Domácí se snažili, tlačili soupeře, jenže kýžený vyrovnávací gól stále nepřicházel a na kopačky hráčů Dynama se začala vkrádat zákonitě i nervozita. Hosté naproti tomu hráli v pohodě a nečekané body nakonec bez větších potíží ubránili.

Trenéři:

David Horejš (Dynamo): „Samozřejmě, že jsme velice zklamaní. Za poslední dobu to byl jeden z nejhorších zápasů, které jsme odehráli. Minimálně sedmdesát procent hráčů bylo až neuvěřitelně nervózních, k čemuž přispěl i gól, který jsme po zbytečné ztrátě míče dostali. Pak jsme měli sice více ze hry, ale bez pořádné šance.“

Oldřich Pařízek (Olympia): „Viděli jsme Budějovice hrát v Hradci, kde nezaslouženě prohrály. Myslím, že jsme jejich hru dobře přečetli a díky tomu, že hráči bojovali na hranici sebeobětování, jsme tady nečekaně uspěli."

Dynamo ČB – Olympia Praha 0:1 (0:1) 

Branky: 18. Vasilelou. ŽK: Havel, Staněk – Keita, Katidis, Stejskal. Diváci: 631. Rozhodčí: Lerch – Lakomý, Dohnálek.

Dynamo: Staněk – Kladrubský, Novák, Havel, Vondra (71, Puchel) – Javorek, Čavoš (85. Švantner) – Pešek, Hašek, Táborský – Sajčič (55. Mashike). Olympia: Stejskal – Moulazimis, Mišůn, Broukal, Fišl, Frizoni – Vasilelou (90. Jukl), Rothe, Verner (90. Žežulka), Katidis – Keita (69. Hejný).

Štěně Marley
Léčbu Marleyho chce zaplatit Jakub, sbírka není třeba