Zajímavý duel se hrál pod Javořicí, kde oslabená Studená statečně vzdorovala Klikovu, který však nakonec přece jen urval vítězství. Strmilov, jehož hráči v uplynulém ročníku bojovali až do konce o postup, nezačal dobře a ze Stráže si odvezl hladkou porážku. V místním derby Břilice dokázaly těsně zdolat Novosedly.

HRANICE – ST. HLÍNA 2:1 (0:1)
Hostující tým začal ve velkém stylu a už ve druhé minutě po povedené akci otevřel skóre. Hraničtí fotbalisté se v úvodním dějství víceméně bránili a pokud zahrozili, tak z ojedinělých akcí. Po obrátce se však karta zcela otočila. Domácí si vytvořili trvalou převahu, kterou korunovali po hodině hry vyrovnávací trefou. Rozhodnutí přišlo v 71. minutě, kdy vítězný gól zaznamenal Vajo. Stará Hlína si sice v závěru vynutila tlak, ale Hranice odolaly.
Branky: Dvořák, Vajo – Šrom. Rozhodčí: Nedvěd. ŽK: 4:2. Diváci: 20. 

ST. HOBZÍ – POPELÍN 2:2 (2:1)
V prvním poločase byli domácí lepší, přesto od 10. minuty prohrávali, když nováček přeboru proměnil pokutový kop. Staré Hobzí ale do přestávky dokázalo zaslouženě skóre otočit a Distel navíc z penalty trefil tyč. Po přestávce pokračoval domácí celek v dobrém výkonu až do okamžiku, kdy byl vyloučený Dokulil. Popelín přesilovku dokázal zužitkovat a v 70. minutě si zajistil premiérový bod.
Branky: Lička, Distel – Zaňák (11), Mencl. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 1:1. ČK: 1:0 (Dokulil). Diváci: 70. 

STRÁŽ – STRMILOV 3:0 (2:0)
Domácí tým přehrál opatrně hrající Strmilov už v první půli, kdy kromě dvou branek ještě minimálně další dvě velké šance zahodil. Po přestávce sice hosté mírně přidali, ale náhradního strážského gólmana Jana Kozla příliš neprověřili. Naopak, byli to znovu domácí, kdo skóroval, když přesně po hodině hry proměnil Z. Mládek pokutový kop za své vlastní podražení ve vápně.
Branky: 22. Koudelka, 41. Chmelař, 60. Z. Mládek (11). Rozhodčí: Chlaň. ŽK: 1:3. Diváci: 80.

DEŠNÁ – K. ŘEČICE B 5:0 (3:0)
Dešná dala zapomenout na nevydařený závěr minulé sezony, kdy se zachraňovala až v hodině dvanácté, a nováčkovi udělila lekci z produktivity, takže po úvodní pětačtyřicetiminutovce bylo o výsledku de facto rozhodnuto. Domácí příliš nepouštěli Řečici do kombinace ani po změně stran a přestože dohrávali o deseti, když se jim zranil Ďurač a měli už vyčerpané všechny možnosti střídání, dokázali své zasloužené vítězství ještě vyšperkovat.
Branky: Novotný 2, Ďurač, Morong, Lukšan. Rozhodčí: Maňhal. Bez karet. Diváci: 40. 

STUDENÁ – KLIKOV 3:4 (2:3)
Oslabený domácí soubor měl k dispozici pouze jedenáct hráčů a když po hrubkách ve 20. minutě prohrával už 0:3 a navíc se mu zranil Adamec, vypadalo to u Javořice na debakl. To se však nestalo, Studená se semkla a když pár minut před koncem Dvořák završil hattrick, bylo vyrovnáno. V samotném závěru však Klikov potrestal další chybu v defenzivě a lacino docílil čtvrté trefy, která pro něj znamenala vítězství. Studená by si však bod určitě zasloužila.
Branky: Dvořák 3 – Plucar 2, Matouš, Melichar. Rozhodčí: Vican. ŽK: 4:4. Diváci: 80. 

SUCHDOL B – HALÁMKY 1:1 (0:1)
Po počátečním oťukávání se v derby, které bylo tradičně trochu nervózní, dostali hosté ze své jediné šance v první půli do vedení. Suchdol měl více ze hry, v této části hry se však do černého trefit nedokázal. Domácí rezerva zahájila výtečně druhou půli a hned ve 47. minutě vyrovnala. Další šance však nedokázala proměnit, přestože měla poměrně dlouho výhodu přesilovky, neboť Halámky přišly o vyloučeného Ladislava Slavíka.
Branky: M. Rácik – M. Slavík. Rozhodčí: Švec. ŽK: 1:0. ČK: 0:1 (L. Slavík ml.). Diváci: 80. 

BŘILICE – NOVOSEDLY 3:2 (2:0)
Místní derby dvou týmů, které by se měly pohybovat v popředí tabulky, ovlivnily v prvním dějství chyby novosedelského brankáře, po nichž si domácí Slovan zajistil dvoubrankový náskok. V herně vyrovnaném střetnutí hosté z Novosedel po změně stran dvakrát stáhli skóre na rozdíl jediné trefy, ale vyrovnat se jim nepodařilo i proto, že jinak výborně hrající Mazanec v 90. minutě zahodil obrovskou šanci. Ještě předtím však dvě velké možnosti spálili i břiličtí fotbalisté.
Branky: J. Houdek, Tůma, Nehoda – Mazanec 2. Rozhodčí: Janák. ŽK: 1:1. Diváci: 100.